Mr. P. v.d. Laar te Eindhoven een advocaat uit de ‘School van Paul Scholten’.

Ik zit al meer dan 14 jaar bij Mr P. v. d. Laar te Eindhoven. Hij heeft vele zaken voor mij gevoerd tegen justitie en vooral de Media-Maffia in het algemeen en in het bijzonder tegen de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Sommige hebben wij gewonnen en sommige hebben wij verloren. 

Vele uren werk heeft hij aan die zaken besteed, die ook voor hem niet geheel ontbloot zijn van gevaar. Zo werd hij eens rond het middennacht thuis privé op een dreigende toon door de Panorama-journalist criminele fantast en Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout  dreigend toe gesproken toch maar direct te stoppen om een proces door te voeren tegen Maffioso Peter R. de Vries en zijn Misdaadgroep, waar Bas van Hout een volwaardig lid van is/was.

Steve Brown reageert op aangifte van de Lafaards en leugenaars Peter R. de Vries & Bas van Hout & Koen Scharrenberg.

Mr. P. Van de Laar een advocaat die nog uit de school komt van Paul Scholten. Een Mensch, die ooit advocaat moet zijn geworden uit een ouderwets rechtvaardigheid gevoel voor de zwakkere die zich geplaatst vinden tegen over het extreem machtige instituut Justitie.
Van Laar komt op voor de kansloze en radeloze. Daar wordt men niet rijk van. Ook zijn er niet veel advocaten van die oude Paul Scholten School onder ons en dus is het dringen geblazen aan de deur van Van Laar.

Van Laar kan geen nee zeggen tegen mensen die zijn hulp inroepen. En daardoor komt hij letterlijk om van het werk.

Hierdoor kan het weleens gebeuren dat de ene zaak schrijnender is dan de andere en hij daardoor volledig wordt opgeslokt.

Zo is dus nu ook gebeurd in de zaak Tesselaar-De Vries-Maffia tegen mij.

Van Laar had de pleitnota al af gemaakt en ingestuurd voor het Hoger beroep, maar men was op het kantoor door de extreme drukte vergeten (brief van Laar) de griffie rechten  op tijd in te betalen en daarmee hadden wij formeel het recht op Hoger Beroep verspeelt.

Over dat laatste hoeven de arme sloebers zich sowieso niet meer druk te maken, want de Griffie rechten zijn dankzij Bruin 1 niet meer voor het gewone Volk te betalen.

Hoe ook  zij Mr. P. van de Laar is vergeven met alle begrip mijnerzijds. Ondanks dat ik dus nu niet meer “Tesselaar-De Vries Maffia” in deze in rechte van weerwoord kan dienen  en “Tesselaar-De Vries-Maffia” mij en de mijne met de wet in de hand voor vijf duizend euro hebben geript blijft Van Laar voor mij de beste advocaat, maar vooral een echt Mensch.
( German: Mensch “human being”) means “a person of integrity and honor.”)

Natuurrecht
En de Tesselaar-De Vries-Maffia? Die vallen nu voorlopig onder het natuurrecht en die kent geen verjaring termijn. De schade die deze mevr. Tesselaar i.s.m. haar twee Maffia-media advocaten Kaaks en Groenendaal in opdracht van haar Loverboy Maffioso Peter R. de Vries aan mij en de mijne  heeft aangebracht ligt ver boven de 20.000,-euro en die zal te allen tijde worden verhaalt in deze.

Hoe het ook zij de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ heeft na de moordaanslag op mij, daarna de media-moordaanslag op mij gepleegd en nu een geslaagde misbruik van recht-aanslag op mij laten plegen door  o.a. zijn gangstersletje Monique Tesselaar van de NOS  en twee Media-Maffia advocaten Kaaks en Groenendaal.

Een Misbruik van Recht Rip van 20.000,- euro.
Die rip kost mij en de mijne totaal bijna 20.000,- euro. Mijn kinderen worden dus door die gansgterslettenbak van De Vries 20 ruggen lichter gemaakt.

Extra wrang en bedreigd is dat deze aanslagen gepleegd door de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1994 tot heden gedoogd worden door justitie, te weten de hoogste Baas van het SBS-OM de alcoholist ‘Pretty Boy Bolhaar’ c.s. Het meest sprekende voorbeeld van de door bepaalde justitie gedoogde dagelijkse Stalking van de zijde van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ is de website Bruinerat.com, waar tegen ik sinds 1994 tot heden herhaaldelijk aangifte heb gedaan bij justitie en de politie, maar vrolijk in de lucht blijft. Kennelijk gaat deze Stalking sites alleen op zwart indien ik en/of de mijne één van de leden van de Misdaadgroep Peter R. de Vries op straat tegen kom en hem of haar middels het natuurrecht sommeer in deze. De ervaring leert dat dan wel alles kan.

Steve Brown stelt De Staat der Nederlanden aansprakelijk voor twee miljoen.
Ik heb derhalve dan ook inmiddels de Staat der Nederlander, c.q. justitie, c.q. John de Mol en hun ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ aansprakelijk gesteld en zal een schadevergoeding gaan eisen in deze van rond de twee miljoen euro te verhalen op de Staat en hoofdelijke op alle betrokken in deze. (lees hier aansprakelijkheid Staat der Nederlanden)