( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

Amsterdam-Noir. De Italiaanse minister van Landbouw, Saverio Romano, had als parlementariër in 2003/04 een „verhouding van duurzame beschikbaarheid” voor de wensen van de beruchte maffiafamilie Ciancimino. Die kon bijvoorbeeld een wetswijziging ‘bestellen’ bij het Kamerlid. Zeg maar een soort gelijke deal die John de Mol en Peter R. de Vries in ‘Red Neck Hollandia’ hebben sinds 1980 met bepaalde misdaadgroepen en bepaalde justitie. Die bepaalde misdaadgroepen (en bepaalde justitie) kunnen des gewenst een programmaatje bestellen bij John de Mol en Maffiose  en politie-informant Peter R. de Vries om bijv. concurenten de bak in te helpen en/of middels de media ( maatschappelijk) te vermoorden.

Bepaalde justitie en Kijkcijfer politie heeft de zelfde overeenkomst met John de Mol en Peter R de Vries. De Bibob-wet weet van niks in dit vreband, die richt zich alleen op de z.g. Volks-Kroeg van ‘ tante Bep” op de hoek, die een paar zwarte tientjes onder haar kussen had bewaard.

De Italiaanse Maffia  minister van Landbouw Saverio Romano (l.) en Maffiose Pedofiel Endemol Boss premier Silvio Berlusconi.

Dat schrijft onderzoeksrechter Piergiorgio Morosini in een notitie aan de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden, meldt de krant la Repubblica zaterdag. De conclusie is gebaseerd op 25 afgeluisterde telefoongesprekken.

Romano wordt al langer verdacht van banden met de georganiseerde misdaad. President Giorgio Napolitano toonde zich in maart dan ook perplex over de voordracht van de nieuwe minister door premier  en eigenaar Endemol Maffiose en Pedofiel Silvio Berlusconi. Na enig geharrewar stemde het Maffioos staatshoofd in met de benoeming, omdat Romano formeel nog niet in staat van beschuldiging was gesteld. ( nu wel dus)

Een motie van wantrouwen tegen Romano kreeg in september in de Kamer geen meerderheid. De oppositie vond dat de Siciliaanse bewindsman weg moest wegens zijn  banden met de maffia. Nu de Endemol Baas en Compagnon van Maffia Baas John de Mol Berlusconi niet meer in de regering zit moet zijn oude maffia Gabber Romano voor de Rechter verschijnen.

Tot Slot:  Hoe lang kunnen o.a. de voorzitter van het college-procureur generaal Herman Bolhaar aka ‘Pretty Boy Bolhaar’ en de vice- president Rechtbank Amsterdam Harm Brouwer aka ‘Generaal Walnoot’ nog heimelijk tegen houden dat ook in Nederland schoonschip gemaakt gaat worden in deze?

Engeland  Mexico , USA en Italië zijn Nederland reeds voor gegaan.

“Oud-hoofdredacteur Brooks en Berlusconi aangeklaagd. Wanneer Peter R. de Vries en John de Mol?”

Noot:

Steve Brown: de maffia & de media:

“Universiteitenblad Novum in gesprek met Steve Brown”

“Interview studentenbad Fiat Justitia”

“Interview Juridisch Studentenmagazine Folia, Universiteit van Amsterdam”