Jan Stoutenbeek( van onze corrupte justitie redactie)

PvdA-er Van der Laan zijn motto: “Iedereen van het Volk tot op hun nakie bestolen en bekeken”. 

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.
 Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.

Wie steelt uit hebzucht wordt niet vervolgd en wie steelt uit noodzaak wel, het motto van het SBS-OM van ‘Pretty Boy’ Herman Bolhaar. 

“Het gebouw waar het NIVRA zetelt, de beroepsorganisatie van de accountants. Ze hebben ten aanzien van al die frauderende vastgoedmannen nooit een stap ondernomen”.

De fraudegids geeft de hoogleraar college


Fietsend langs de mijlpalen uit de grootste fraude-affaire uit de Nederlandse geschiedenis werd de verwevenheid van de belangen van de Nederlandse advocatuur, het notariaat, accountants, de banken en de vastgoedwereld bijna tastbaar. “De geestelijke lenigheid” waarover vele heren en ook dames in deze beroepsgroepen blijken te beschikken, zal nog vele jaren tot stof dienen voor debatten en onderzoeken, zo concludeerden enkelen. “
bron: Follow the money

AMSTERDAM -Noir. Na vertrek wegens de Mega miljarden fraude dans met de Onroerendgoed Maffia, de misdaad-banken, en het Zwarte Tuig in Toga (daar komt trouwens van der Laan vandaan) kreeg top Elite Gangster ambtenaar Jan Stoutenbeek  5 jaar Top-salaris (110.000 euro) voor straf mee. Hij heeft wel beschouwd een nog betere Jat- regeling dan die andere Elite-gangster directeur ( lees Dikke Deur) Adrie Bolier van de GVB-misdaadgroep.

De Amsterdamse Top Elite Gangster ambtenaar Jan Stoutenbeek, die tot augustus 2009 directeur was van het Super Corrupte projectbureau Zuidas, zit sinds zijn vertrek thuis met behoud van zijn volledige salaris. Nee, hij  heeft geen enkelbandje om. Ook heeft de Raad van reclassering geen onderzoek gedaan naar zijn geesten vermogen en ook niet naar die van de Corrupte Freunden, die hem vijf jaren Mega salaris hebben meegeven. Ook heeft hij geen taakstraf of cel straf gehad.

Die ‘afvloeiingsregelingen’ van enkelbandje, taakstraf en gevangenis straf zijn alleen beschikbaar voor het gewone Volk, die een paar knaken uit noodzaakt heeft gejat om zijn huur te betalen of om te eten.

Gangster-Stoutenbeek zit sinds zijn vertrek thuis met behoud van zijn volledige salaris van over de 100 ruggen.

GroenLinks-wethouder Maarten van Poelgeest, die destijds met burgemeester Job Cohen besloot tot het gedwongen vertrek van  Topambtenaar Elite Gangster Stoutenbeek, kijkt niet op van de getroffen Jat-regeling. Die loopt nog tot 1 augustus 2014. „Ik heb ze als raadslid wel crimineler langs zien komen”, aldus Van Poelgeest in Het Parool.”

Top Elite Gangster-ambtenaar Stoutenbeek was 25 jaar keihard in de weer voor ons.(kuch). Hij moest in sexhuizen zitten, zwaar dineren,  veel dure whisky zuipen en nog zwaarder: cadeautjes, en steekpenningen  aannemen  van types als Willem Endstra. U kent het wel, het gebruikelijke werk in die swingende VVD-sector.

Als je dat eenzijdig opzegt, hangt daar een prijs afpers-kaartje aan.” Zeg maar de gebruikelijke riedel waarmee de gewone man gript wordt met  de wet in de hand. Deze riedel moesten wij ook al aanhoren , toen de miljoenen in de zakken vlogen van de GVB-Misdaadgroep.

Bij zijn vertrek is afgesproken dat  Elite Gangster-Stoutenbeek beschikbaar is voor gemeentelijke klussen. Sinds zijn vertrek gaat Elite Gangster-Stoutenbeek een paar keer per jaar op vakantie en werkt hij aan een boek over het godsbesef in de middeleeuwen. Voor zover ons bekent maakt hij geen gebruik meer van de Top-Callgirls, vijf Sterren Hotels, drie sterren restaurant en cocaïne.

Gelukkig wordt er wel door Burgemeester Eberhard–GVB-misdaadgroep van der Laan keihard opgetreden tegen de z.g. Top zeshonderd Volks-tiener-Crimineeltjes (net geen vmbo gehaald), die met zijn allen nog geen tonnetje bij elkaar hebben gestolen (kuch).