Elite-gangsters graag geziene gast op de Koffie bij Burgemeester Eberhard – GVB-Misdaadgroep- van der Laan. Van der Laan ziet het gewone werkvolk net zo als zijn freunden de Elite gangsters  het liefst volledig beroofd van geld, huis, werk, kleren , eigen waarde en dus spier-naakt.

( van onze Noord-Koreaanse redactie)

‪BOB DYLAN “THE TIMES THEY ARE A CHANGING in free, swinging, multiculturele Old Amsterdam”

Amsterdam Noir.
Burgemeester Eberhard – GVB-misdaadgroep- van der Laan wil naaktscans op straat, maar niet in zijn kantoor als hij koffie drinkt met de GVB-misdaadgroep, de Zorg-misdaadgroep, De Top-Media-Maffia, de Ziekenhuis-Misdaadgroep, de Bankiers- misdaadgroep, de Onroerend goed Maffia, De VVD-Misdaadgroep,  De 200 Top Elite-gangsters van 2011, de ‘Blauwe Hulptroepen’ en ‘Het Zwarte Tuig in Toga’.

De Amsterdamse burgemeester Eberhard –GVB-Misdaadgroep-van der Laan overweegt op verzoek van de politie ( Blauwe Hulp troepen van de Elite-gangsters)  mobiele bodyscans in te zetten op straat. Deze zogenaamde naaktscans, die door de kleren heen kunnen kijken, moeten een aanvulling vormen op het preventief fouilleren, waarmee Amsterdam de eerste Vrije Hoofdstad in de Westerse wereld zal gaan worden met een bizarre, uiterst repressief  iedereen naakt op straat beleid.

De scans moeten de effectiviteit van de controles vergroten. Er kan immers sneller worden gehandeld. Even in de scanner gaan staan en alles wordt gezien. Er kunnen op die manier in korte tijd meer mensen worden gecontroleerd.

Noord-Korea heeft laten weten zeer geïnteresseerd te zijn in de Burgemeester Eberhard – GVB-misdaadgroep- van der Laan plan dat heel het Amsterdamse Volk naakt voor de ‘Blauwe Hulptroepen’ staat voor hun hoofdstad Pyongyang. De fractie van D66 is fel tegenstander van het plan. „We zijn een stad van vrijheid. De politie hoeft niet alles van de Amsterdammers te weten. Preventief fouilleren is al een zwaar middel. Je wordt staande gehouden, geselecteerd en van top tot teen doorzocht. Een mobiele bodyscan die met röntgenstraling door je kleding heen kan kijken, is echt een aantal stappen te ver”, zegt fractievoorzitter Jan Paternotte.

Wij hebben uiteraard het bestuur van de PvdA gevraagd hoe lang zij nog Burgemeester Eberhard – GVB-misdaadgroep- van der Laan als partij lid accepteren, maar die zijn kennelijk te bang voor hem om ons te antwoorden