(van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.
Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.

Het ‘VVD-misdaadplan’ van de Vrije Marktwerking voor de kleine man:
De huur omhoog, de ziekteverzekering omhoog, de eigen bijdrage omhoog, gas en licht rekening omhoog, het collegegeld omhoog, de leeftijd voor de AOW omhoog en het inkomen omlaag (de nul lijn). “Doe Normaal Jongen”.

De ‘VVD-Snake Rutte’: “Al deze bezuinings maatregelen zijn noodzakelijk om de hoogste inkomstegroep hun Mega salarissen en bonussen nog de komende jaren te kunnen uitbetalen. Heeft u enig idee hoeveel bijv., de onderhoudt kost van een beetje Villa, een tweede vakantie huisje aan de Cote d’ Azur en een zeiljacht. En wat te denken van hobby’s als Golfen en Polo? En wie betaalt de schoonmakers en de derde wereld- kindermeisjes? Nou wie dan?

Het lijkt er op dat Volksheld Emile Roemer de enige politicus is die het VVD- gif van de ‘Snake Rutte’ kan tegenhouden. Immers hij en zijn mede Kamerleden storten als enige een deel van hun Tweede Kamer Kroeg uitkering vrijwillig naar de partij en daarmee bewijzen zij niet voor de poen (het VVD-Gif) in de politiek te zitten en weten zij dagelijks hoe het is om te leven van een modaal inkomen.

Energierekening onbetaalbaar voor lage inkomens.
Stroom en gas gaan nog aanzienlijk duurder worden. Dat stelt topman Peter Terium van de energiegigant RWE in een interview met het AD vandaag. “In Duitsland is nu al discussie over de vraag in hoeverre de energierekening voor de minima nog is op te brengen. Ook in Engeland is energy poverty een thema. Ik verwacht dat dit voor de lage inkomens in Nederland ook gaat spelen”, aldus Terium.
Volgens hem schuilt het probleem in de wens om geen gebruik meer te maken van fossiele brandstoffen en kernenergie. Die kosten moeten ergens vandaan komen, en mijn kas is leeg. Als het niet uit de staatskas komt, komt het vanzelf in de stroomprijs terecht.” Onze planning voor 2025 is: 20 procent wind, een beperkt percentage zon en meer dan 50 procent biomassa, de enige duurzame bron die wereldwijd altijd voorhanden is. Probleem is de kostprijs, zeker nu in Duitsland zonne-energie zwaar wordt gesubsidieerd en tegen afbraakprijzen op de markt gedumpt’, aldus Terium.

Volgens hem verpest dit het marktsysteem, ook in Nederland, en verhindert het het bedrijf te investeren in schone technieken voor steenkool en verdere toepassing van biomassa.”