( van onze corrupte News of The World redactie)

Milaan – Ex-premier Maffioso en pedofiel Silvio Berlusconi van Italië zet een kroongetuige in het proces om het seksschandaal Rubygate onder druk. Dit zegt althans de getuige zelf, de Braziliaanse Puta Michelle Conceiçao. Zij zegt te hebben gezien dat Berlusconi seks had met het Marokkaanse escortmeisje Ruby, toen zij nog minderjarig was. Maffiabaas en Compagnon van Berlusconi John de Mol ontkent ooit geweten te hebben dat die Ouwe viezerik Berlusconi sex had met te jonge Volkshoertjes (tegen hun zin, maar nood breekt wetten).Conceiçao had dat op 25 mei moeten vertellen voor de rechtbank van Milaan, maar de Maffia advocaten van Berlusconi bereikten met procedurele trucjes uitstel tot 25 juni. Conceiçao is „bang dat mij iets overkomt” en heeft het verhaal daarom al verteld in een interview dat weekblad L’Espresso vrijdag publiceerde.

Conceiçao zegt dat zij op 25 april 2010, toen Ruby 17 was, te gast was bij één van de iets te jonge Hoeren bunga-bungafeesten bij  de bejaarde Berlusconi thuis in Arcore bij Milaan. Zij zag Ruby de slaapkamer van Berlusconi binnenglippen. De volgende ochtend kreeg Ruby 5000 euro, de gebruikelijke prijs voor seks met de bejaarde corrupte premier. Berlusconi verklaarde nog dat hij niet schuldig kan zijn , omdat hij hem al jaren niet meer overeind krijgt.

De andere Volkshoertjes (hebben ook door de financiele crisis geen keus) die alleen hadden mee gefeest, kregen ‘slechts’ de gebruikelijke 1000 of hooguit 2000 euro.

Het uurloon voor sex met de bejaarde Endemol maffia baas Berlusconi ligt aanzienlijker hoger dan dat voor de gewone Italiaanse en Nederlandse arbeiders. Misschien moet iedereen zich maar gaan laten neuken door de  corrupte pedofiele politici, die de CAO voor arbeiders vast stellen.

De woordvoerder Jeroen van Waardenberg  van Endemol liet weten dat zij nimmer Volkshoertjes hebben geleverd aan hun Maffiabaas Berlusconi. Verder liet hij ook nog weten dat wat hun “Sterren’ in bed doen met hun Media-Maffia-bazen om hoger op te komen een privé aangelegenheid is.

Noot:
Endemol is nu eigendom van de Witwas combinatie misdaadgroep Goldman Sachs Capital Partners, het Maffia-mediabedrijf van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi Mediaset en de Nederlandse mafia- investeringsmaatschappij Cyrte.( eigendom van John de Mol) Het bedrijf, dat onder meer Big Brother bedacht en eigenaar is van het programma misdaadjurnalist Peter R. de Vries, zucht onder een schuld van ruim 2 miljard euro. Het is daarover al enkele maanden in onderhandeling met schuldeisers.