( van onze Corrupte News of the World redactie)

Paul scholten :“Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders”

“Sven Kockelmann bezwijkt van extreme angst voor Peter R. de Vries. “

‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ maakt van een pittig gesprek met Sven Kockelman een mak lammetje dat als de doods is voor de boze Wolf bij hem aan tafel en kennelijk het idee dat de boze Wolf later bij hem thuis komt. 

‘Oog in oog’ met een onderdanige, slijmerige bange kritiekloze  Sven Kockelmann. ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ met hun Mr. Bramela kan tevreden zijn.

Sinds Kockelmann zijn excuus aan Maffioso en politie-informant Peter R. de Vries heeft aangeboden, omdat hij de euvele moed had De Vries op de waarheid te wijzen is hij verworden tot een eerste klas bange schijterd, die net als de rest van de z.g. media (Miljonairs Pauw & Witteman en Mathijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait door (kuch), etc.) ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ naar de mond en kont praat.

Gisteren was ‘Pulp-Media-Maffiamaatje’ Mr. Bramela te gast bij Sven Kocklemann en het was een regelrechte reclame promo voor de ‘ Staatsrechtsgeleerde’ Mr. Bram Moskowitz.

Reporter:
Over twee dagen sleept hij namens Geert Wilders de staat voor de rechter in een poging het Europese Noodfonds uit te stellen: Bram Moszkowizc. Misbruik van de rechterlijke macht zeggen critici, een miniscule kans dat het lukt. Hijzelf ziet een gaatje, maar licht hij de Tweede Kamer dan geen pootje? Sven Kockelmann in gesprek met de bekendste strafpleiter van Nederland.”

De z.g. kritische journalist Sven Kockelmann stelde niet één vraag aan Mr. Bramela  over zijn vaststaande wan en misdaden van de afgelopen decennia en zijn lid maatschap van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds de jaren ’80’ van de vorige eeuw. Mr Bramela is wat dit laatste betreft een echte kei als één van de weinige overgebleven levende lid van het eerste uur van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ n.b. zonder ook maar één dag in de bak te hebben door gebracht.

Geen vragen aan Mr. Bramela zijn banden met de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’

Geen vragen inzake de oplichting van Mr Bramela van één van de ouders in de zedenzaak.

Geen vragen naar Mr. Bramela zijn belasting ontduiking van enkele hoer en snoer miljoenen. 

Voor de kijkers die niet beter weten zou men denken dat Lafaard  Sven Kockelmann één van Nederlandse grootse en integere Rechtsgeleerde Paul Scholten als gast had i.p.v. Nederlandse meest geslaagde Charlatan uit de Pulp-media en advocatuur.

“Wie hetzelfde anders zegt, zegt iets anders” was het motto van Paul Scholten  en die zou niet begrepen  hebben dat een persoon als Mr. Bramela vandaag de dag als een serieuze rechtsgeleerder zou worden neergezet door de KRO en hun bange door de Maffia bedreigde z.g. reporter Sven Kockelmann. Hij zou liever zijn Toga aan de wilgen hebben gehangen dan te moeten buigen voor deze norm vervaging en scherts figuur uit de ‘Pulp-Media- Boulevard’ en Maffia Mr. Bramela.