“Koninklijke Familie Nooit Genoeg” viert feest met het plebs (4). Volk krijgt sigaar uit eigen doos.

( van onze Koninklijke Familie Nooit genoeg redactie)

Uiteraard walgt de “Koninklijke familie Nooit Genoeg” van het plebs. Dat doen ze al eeuwen (lees de geschiedenisboeken er maar op na hoe er over het gewone volk wordt gedacht door de Koninklijke) en nog op kosten van het plebs ook ( de Familie kost het plebs 50 miljoen per jaar)

In hun dagelijkse leven doen zij er alles aan om nooit een gewone Nederlander tegen te komen. En geef ze eens ongelijk. De “Koninklijke familie Nooit Genoeg” verkeert in hun echte leven tussen de Jet- set van de wereld en daar is het goed toeven. Kost een paar miljoenen per jaar, maar dat is geen enkel probleem.

‘Beveiliging dure villa zelf betalen’
Kroonprins Willem-Alexander en zijn Máxima mogen de beveiligingskosten van hun Griekse vakantievilla niet verhalen op de Staat. Dat vindt driekwart van de Nederlanders, volgens een peiling van Maurice de Hond in samenwerking met NU.nl.Het riante huis zou 4,5 miljoen euro hebben gekost en beschikt onder andere over een privéstrand en een eigen haven. Iets minder dan een derde van de ondervraagden vindt het “ongepast” dat het koninklijk paar zo’n dure aankoop doen in tijden van financiële crisis.Eerder kwamen Wim-Lex en Max in opspraak door de vakantiewoning die zij in Mozambique lieten bouwen. Na veel kritiek over het project is de plek verkocht.

Sigaar uit eigen doos.
Het Koninklijke feestje wordt uiteraard betaald door het plebs. Wat kost dat feestje eigenlijk?

Eén keer per jaar moeten zij voor het Klootjesvolk dat zo van hen houdt (waarom eigenlijk?) zich verlagen uit hun Jet- Set leven tot koekhappen, felicitaties van volslagen vreemde met kindertekeningen, etc. laten wel gevallen. Het is hun zwaarste dag van hun leven, koekhappen met het gewone `volk’ en dan nog doen alsof men het leuk vindt (wie is hier nou gek), maar dan is het Plebs weer voor een jaar tevreden en kunnen ze weer terug naar hun Jet- Set leven op kosten van het  voor de rest van het jaar naar Koek happende gewone Volk.

3 reacties op ““Koninklijke Familie Nooit Genoeg” viert feest met het plebs (4). Volk krijgt sigaar uit eigen doos.

  1. Oltmans zei het terecht, wij hebben geen behoefte aan dat soort zakkenvullers. Wellicht leuk voor de Efteling maar dan ook snel voorbij lopen voordat je weer bestolen wordt. Maar er is hoop, het loopt in de geschiedenis altijd slecht af met dat soort goddelijke wereldvreemde schatkistvreters. Kijk hoe het onder andere de Tsarenfamilie is vergaan. Het echte Politieke probleem is snel te verhelpen. Verban al die corrupte witte boorden en leugenachtige zakkenvullende bullebakken en Nederland zal weer rendement maken. Stop tevens die corrupte overdreven regenteske regeldruk en verdomd Nederland wordt weer leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s