Berlusconi de Volle Compagnon van John de Mol ‘kreeg’ start kapitaal van de Siciliaanse Maffia
( van onze Elitegangster redactie)

Wie ‘redde’ John de Mol van zijn ondergang, toen zijn Pulp-media bedrijf op het punt van  snuif en hoereer maar raak cocaïne-faillissement stond. Maffia Boss John de Mol verklaart altijd in dit verband met Joost den Witwas Draaier, dat hij een half miljoen had geleend van Joost den Witwas Draaier. Waar zijn de bewijzen? Waar zijn de contracten. Waar zijn de bankafschriften?  Die heeft nog nooit niemand gezien, omdat die er gewoon weg niet zijn!

En  de Tweede Kamer, de FIOD, de nationale recherche, de Bibob-Wet? Die geloven John de Mol en Joos den Witwas Draaier op hun Media-Pulp woord en dus is het grootste productiebedrijf Endemol, en de Pulp-zender SBS-6, etc. (deels) in handen van de Maffia in Nederland.

Alleen mogelijk in “Red Neck Hollandia” met een SBS-Openbaar Ministerie, waarvan de baas Herman Bolhaar zich publiekelijk tot grootste bewonderaar heeft verklaart van de rechtens vastgestelde Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries van Endemol en John de Mol. En extra schadelijk nog stelt samen en/of voor Endemol en Peter R. de Vries te werken ook. M.a.w. Herman Bolhaar is dus een bewonderaar en medewerker van de Siciliaanse Maffia en de Nederlandse Maffia  hoe zij o.a. de Pulp-media in Nederland bepalen en hun miljarden hier Witwassen.

(zie voor meer info: “Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980”)

Ondertussen wordt wel een onbeduidend ‘Klokkenluidertje’ in de marge van de spelonken van de alternatieve media Misha Kat, die in ieder geval geen cent witwast voor de Maffia met veel bombarie en justitie mankracht op Schiphol als grote  Staatsgevaarlijke Boef in de boeien geslagen en afgevoerd naar het Volks-gevang.  Hij kan zijn huur niet eens betalen.Haha aha (10)
woensdag 25 april 2012
 Lazen we gisteren, dat good old Silvio Berlusconi de Siciliaanse Cosa Nostra betaalde voor de bescherming van zijn eigen lijf en leden en die van zijn familie. Als intermediair diende ene Marcello dell’Utri. Kreeg Marcello al een zeperd voor, maar nu Silvio het polletieke Colosseum heeft verlaten, besloot een Hoge Raadkadi om nog eens in dat dossier te neuzen. En hij kwam tot de conclusie, dat het niet alleen ging om protectie, maar ook om “gewoon” zakendoen. En dus gaat de zaak opnieuw op de rol in Palermo.
Nou hebben wij in het kader van de Italiaanse strapatsen van de overleden gesprekspartner van Willem Holleeder al eens eerder aandacht besteed aan de connectie tussen Silvio en Marcello. Dus mocht u woestgraag iets meer willen weten over deze twee avontuurlijke ragazzi, op naar het begin van deze serie. Avanti!

december 2002
In de jaren zeventig “leende” Silvio Berlusconi van een tot aan de dag van vandaag onbekend gebleven Italiaanse bouwondernemer een paar miljoen voor het weven van zijn eerste netwerk van zo’n 34 echte bedrijfjes en facades. Vrijwel direct na de installatie werd in dat netwerk met in het midden Berlusconi’s financieringsmaatschappij Fininvest in hoog tempo een bedrag van rond de 250 miljoen euro van duistere herkomst rondgepompt. Het zou afkomstig zijn geweest van de Siciliaanse mafia met wie Silvio in contact zou zijn gebracht door Marcello dell’Utri, een Siciliaanse zakenman. Marcello en Silvio werden vrienden voor het leven.
Dankzij zijn lidmaatschap van de loge P2 was het verkrijgen van enorme bankkredieten voor Silvio verder een fluitje van een lire en eind jaren zeventig maakte hij zijn entree in de mediawereld. Met alle gevolgen die we nu kennen. Uiteraard hield de huidige Italiaanse premier bij zijn opmars naar zowel de zakelijke als politieke top zijn handen niet schoon. En maakte vijanden. Maar Dell’Utri zorgde ervoor dat Silvio en niet te vergeten diens broer en stand-in Paolo buiten schot bleven. Soms letterlijk. Zo huurde hij een tuinman annex stalknecht in die bij Berlusconi thuis meer in de gaten hield dan de hoofdstellen en de tuinkabouters. Hij behoorde tot het corps killers van de mafia en belandde uiteindelijk door wat slordig opereren in de bajes. Dell’Utri werd overigens voor zijn diensten altijd keurig beloond door zijn steeds machtiger wordende vriend. In zijn hoogtijdagen rond vier miljoen euro per jaar. Maar of hij daarom zat te springen is twijfelachtig. Volgens de in 1992 vermoorde onderzoeksrechter Borsellino waren er namelijk sterke aanwijzingen dat Dell’Utri ook wat slordige duiten verdiende aan de drugshandel.
Begin jaren negentig begon het beschermende politieke schild rond Berlusconi scheurtjes te vertonen. Hij verdedigde vooruit en ging zelf de politiek in. En Dell’Utri volgde hem. Via deze move waren zij tot nu toe in staat om alle aanvallen op hun positie van de zijde van het gerecht met allerlei trucs te pareren. Onderwijl paste Paolo op de winkel en legde in dat kader contact met de Nederlandse zakenlieden René Coltof en Willem Endstra (zie aflevering 1). Met deze niet van mafiageuren vrije Italian Connection traden de twee vastgoedondernemers in de voetsporen van de legendarische koning van de Amsterdamse Wallen “Zwarte Joop” de Vries. Wiens rijk later werd overgenomen door een conglomeraat waarbinnen Endstra’s zakenpartner Willem Holleeder nog steeds een niet uit wissen rol speelt. Voor de zegening van hun Italiaanse initiatief brachten Paolo, Willem en René zelfs een ontroerend bezoekje aan de Paus. Coltof vanuit zijn Rolls Royce: “Dat soort mensen checkt echt wel met wie ze zaken doen… Hahahaha“. Zijn wij nou zo dom of is hij nou zo slim? Bron: Stelling.nl