( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Wilders voorkomt  Mega Roof van de gewone man en vrouw en vertrekt naar de USA om zijn boek te promoten.

Voor Wilders breken extreem drukke tijden aan in de USA. Zijn boek is per 1 mei ( dag van de arbeid) op de Amerikaanse markt. Daarvoor moet hij in de USA zijn om zijn boek te promoten. De belangen voor Wilders zijn enorm. Een bestseller in de USA kan makkelijk tien miljoen of meer Dollars opbrengen. Dat is een serieuze zaak voor Wilders. Wilders heeft derhalve gewoon geen tijd om zich nog langer bezig te houden met het z.g. gedoog ‘Café Kabinet Bruin 1’ van de ‘Snake Rutte’ en de ‘Rat-Verhage’. Betrouwbare bronnen hebben ons laten weten dat Wilders net zo als Ayaan Hirshi Ali overweegt uit de politiek te stappen en zich voorgoed in de USA te gaan vestigen als een geslaagd Haat zaai en beledig miljonair.

Dit waren de Roof de arme scheel en laat de Rijken hun zakken vullen misdaad plannen in het  Café Catshuis (t.w.v. 14,2 miljard)
Het ‘Snake-Rutte’ en ‘Rat-Verhage’ Misdaad- Plan:

“De afname van de koopkracht fors is. Vooral mensen met een klein pensioentje, een uitkering en een relatief slecht betaalde baan gaan er fors op achteruit, terwijl relatief rijkere mensen die meer dan 3,5 keer het minimumloon verdienen het minst hard worden getroffen.”

Hoe rijker, hoe minder compassie.Image
Premier  Snake Rutte (rechts) en VVD-fractieleider  Roof de arme scheel hoofdman Stef Blok z.g. eenvoudig op de fiets op weg naar het Café Catshuis, deze week.

VVD, CDA en PVV waren het voordat PVV-leider Miljonair en racist Geert Wilders de finale onderhandelingen staakte, in principe eens over een bezuinigingspakket van 14,2 miljard euro. Dat had het begrotingstekort van Nederland in 2013 teruggebracht naar 2,8 procent, zei VVD-fractievoorzitter ‘Stef Rovers-Hoofdman van de arme Blok’ vandaag.

De doorrekeningen van het CPB
Er was besloten om het lage btw-tarief van 6 naar 7 procent te brengen en het hoge tarief van 19 naar 21 procent. Dat had 4,7 miljard euro opgeleverd, maar zou later weer zijn teruggeven via een verlaging van de inkomstenbelasting.

 Ook waren de partijen het vorige week eens over een snellere verhoging van de AOW-leeftijd. Die zou al in 2015 naar 66 zijn gegaan. Verder zou een bevriezing van de ambtenarensalarissen 4 miljard euro opbrengen.

Bezuinigingen in de zorg zouden 1,8 miljard euro opbrengen, onder meer door per recept een eigen bijdrage van 9 euro te vragen.

Op ontwikkelingssamenwerking zou 750 miljoen euro worden bespaard.

De hypotheekrenteaftrek zou voor nieuwe aflossingsvrije hypotheken niet meer gelden. De huren zouden marktconform worden.

Roof de Arme scheel en laat de rijken hun zakken vullen.