( van onze corrupte justitie redactie)

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/03/20/beloning-of-vergoeding-peter-la-s-gaat-het-om-nu-zelf-in-de-fout/

Men leeft jaren als  geweldloze huurmoordenaar en Junk en vermoord al snuivend en hoereerend een aantal mensen zonder te blikken of te blozen.

En zodra men gepakt is noemt men de opdrachtgevers  en mede-moordenaars van de mensen, die je hebt vermoord. Dan zit je een paar jaartjes in Den Helder  veilig in een vakantie bungalowtje bij de Marine kazerne te vissen aan het water op kosten van Henk en Ingrid.

En  voor de buiten wereld z.g. in de cel.

(http://www.crimesite.nl/component/content/article/115-rechtszaak/23184-la-s.html )

Daarna vertrek je met een paar miljoen euro’s in de zak naar Tropische oorden. En ga je weer verder met snuiven en hoereren, ook op kosten van Henk en Ingrid en wie zal het zeggen als de centjes weer op zijn weer het oude vak; huurmoordenaar. Hopelijk gaat deze La Serpe niet naar een al te klein Tropisch eilandje met het oog op zijn oude beroep, want dan is het zo gedaan met de bevolking.

Dat deze Peter La Serpe een serie moordenaar is, die op zijn minst psychisch onderzocht dient te worden in een Tbs-kliniek is nu allemaal niet nodig. Hoe kan het dat de een als men iemand vermoord hij of zij terecht psychisch niet in orde word geacht door justitie en ter observatie naar een Tbs-kliniek moet.

En nu een serie huurmoordenaar opeens de facto kennelijk gezond wordt geacht door justitie en slecht acht jaar verplicht voor die moorden heeft zitten vissen in de zon aan het water.

Pief paf poef, een moord, een Miljoen.