Laf, Corrupt, Leugenparadijs advocatenkantoor Boekx en hun Gerechs- Kakkerlak-deurwaarder Spaargaren voor al uw misdadige ( media) praktijken, die het dag licht niet kunnen velen.
 
Arthur Spaargaren en Jurian Groenendaal huilie, huilie bij de politie.
 
 
 
 Artur Spaargaren en Jurian Groenendaal. Liegen bij de politie.
 
 
 
Deze twee smeerpoetsen Jurian Groenendaal en Arthur Spaargaren van de bovenste plank hebben mij en wat ik ze extreem kwalijk neem in aanwezigheid van mijn vrouw overvallen vlak voor de Rechtszitting Monique Tesselaar van de NOS-Misdaadgroep Peter R. de Vries. 
Deze twee laffe smeerpoetsen hebben mij daarmee tot op het bot beledigd en als klap op de Corrupte laffe vuurpijl doen ze daarna ook nog een valse aangifte tegen mij.
 
Bovendien hebben deze twee Kakkerlakken Groenendaal en Spaargaren de gulden regel, dat men bij een conflict kinderen en vrouw er buiten laat geschonden. Een dodelijke zonde in de Volks-Onderwereld, die ten allen tijde met gelijke munt zal worden terug betaald en daar kan de politie en justitie niets aan doen.
 
Gisteren was ik gesommeerd om te worden verhoord op grond van valse aangiftes gedaan door Media Maffia advocaat Jurian Groenendaal en zijn Gerechts-Kakkerlak-deurwaarder Arthur Spaargaren, twee schaamteloze laffe beroepsleugenaars.
 
 
 
 
Arthur de Kakkerlak-schrik van arme mensen in Nood.
Deze Arthur Spaargaren, is een man die zich schaamteloos afficheert in een reclame interview als een gerechtsdeurwaarder waar corrupte advocaten goed mee kunnen ‘dealen en wealen’ en die er sadistisch genoegen in schept om radeloze schlemielen met huurschuld – ‘met een huis vol kakkerlakken’ – hun huis uit  te gooien. Prachtig vindt de Gerechts-Kakkerlak-Deurwaarder Spaargaren het allemaal. Een beetje hier en daar liegt door zich gewichtiger voor te stellen dat hij in Utrecht heeft gestudeerd, maar vergeet even te vermelden wat hij heeft gestudeerd. Was dat wellicht de Lombroso lagere school?  Hij vermeldt geen enkel diploma. Wel springt zijn walgelijke lelijke ordinaire immens grote Volks-Onderwereld kop van de pagina’s af met een m.i. ziekelijke grimas-lach van het genieten van het leed van andere, vooral de zwakke en radeloze onder ons.
 
Summier Historisch overzicht Misdaden jegens Steve Brown door Misdaadgroep Peter R. de Vries.
Ter verweer in deze had ik een klein historisch chronologisch overzicht meegenomen van 100 pagina’s, zodat in het betreffende proces verbaal de context van deze zoveelste valse aangiftes uit de koker van de Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1994 tot heden begrepen kunnen worden.
 
 
De Media-Maffia advocaat Groenendaal van Monique Tesselaar, één van de bijvrouwen van de Misdaadgroep Peter R. de Vries had het qua lafhartige doorzichtige leugens het bonts gemaakt. Zijn aangifte was letterlijk van A tot Z gelogen en ironisch dat kan worden bevestigd door 3-4 parketwachters en drie rechters, mijn advocaat Mr. v.d. Laar en mijn vrouw.
 
Wie betaalde 20.000,- euro?


Op die bewuste dag had deze Laffe vet door misdaadgroep Peter R. de Vries betaalde beroepsleugenaar (20.000,- euro tot nu toe, zwart?) Groenendaal voor de rechters verklaart geen aangifte te zullen gaan doen tegen mij. Temeer ik de rechters ter zitting had verzocht de camera beelden op te vragen van de poging tot mishandeling van Groenendaal jegens mij, toen ik tijdens de rechtszitting de rechters vertelde dat ik net voor de zitting geslagen met slappe kleffe enge handjes was door Groenendaal. Het z.g. slaan door Groenendaal leek verdacht veel op hoe zijn Baas Peter R de Vries bij de Rai op mij sloeg, namelijk als een oud vrouwtje met een hand tasje. Daar waren toen geen parkwachters aanwezig en ik heb Peter R. de Vries toen in een paar seconden een paar petsen voor zijn wang verkocht. Hij liep daarna alleen nog maar te piepen om de politie en zijn Bijvrouwen. 

 
Beroeps Leugenaar Groenendaal en zijn betaalde Karerlak Arthur Spaargaren.
Groenendaal ontkende toen niet voor de rechters dat hij mij had geslagen. Voordat ik wat terug kon doen waren er 3-5 parketwachters bijgekomen, die tussen beide kwamen. Overigens zijn de parketwachters van de Rechtbank Amsterdam wat mij betreft een stel goede peren, die ik door de jaren heen redelijk goed heb leren kennen.
 
Ook had deze aarts beroeps leugenaar in Groenendaal zijn valse aangifte het hele verhaal 360% graden omgedraaid. Ik heb Groenendaal op die dag met geen vinger aangeraakt, wat alleen al blijkt dat hij bijv. nog steeds ongeschonden rond loopt. Het was Groenendaal die mij in aanwezigheid van 3-4 parketwachters op de borst sloeg. Nu stelt hij dat ik dat heb gedaan. Ook vindt hij dat ik hem bedreigt en afgeperst heb door middel van mails, waarin ik hem aansprakelijk stel voor de geleden en nog te lijden schade die hij in vereniging met de Misdaadgroep Peter R. de Vries en zijn bijvrouw Monique Tesselaar jegens mij en de mijne heeft veroorzaakt middels leugens en misbruik van het recht en nu ook nog eens keer van de politie. De inhoud van die mails zijn nagenoeg identiek aan die hij aan mij heeft gestuurd.
Ik heb na het verhoor dan ook ter zake aangifte gedaan tegen Media Maffia advocaat Groenendaal en Panorama Pyromaan Koen Scharenberg en huurmoordenaar Rob Zigerius en Onderwereld Pr. man Bas van Hout en Maffiajournalist-politie-informant Peter R. de Vries en  ‘bijvrouw’ Monique Tesselaar en Kakkerlak Arthur Spaargaren wegens het doen van een valse aangifte, herhaaldelijk sinds 1994 van het doen van bedreigingen, extreme smaad en laster.
 
 
Amsterdamse politie is (helaas) je beste vriend.
Tot slot de Amsterdamse politie, die keer op keer sinds 1994 wordt opgezadeld met deze valse aangiftes uit de koker van de Misdaadgroep Peter R. de vries, dan wel mijn correcte aangiftes die toch gelijk, zodra ik mijn hielen gelicht hebt, in de prullenbak-Pretty Boy Bolhaar doofpot verdwijnen.
Tja- met bloedend hart- ik moet de eerste politie -man of vrouw nog tegen komen die niet deskundig, integer, eerlijk, zakelijk , niet partijdig en vooral fatsoenlijk en menselijk is en ik wens  hun na weer eens hun kostbare tijd aan deze drek te hebben moeten besteden.