( van onze corrupte justitie redactie)

Hero Brinkman informant? ‘Zou me niet verbazen’

 

Hero Brinkman aka Drinkman is dan wel teruggetreden uit de PVV- Bruinhemden kroeg-fractie, de geruchten dat hij als informant zou werken, blijven doorgaan. In de boeken van schrijver Tomas Ross komen regelmatig samenzweringen tijdens nachtelijke zuip  en hoereer partijen aan de orde. “Zonder mogelijk motief blijft het speculeren.”

Wat denkt u meneer Ross? Is Hero Drinkman informant?
“Het zou me niet verbazen. Brinkman is een losgeslagen drank en knok projectiel. Hij was een goed corrupt politieman, maar hij is een slechte  Bruinhemden politicus. Ik denk dat hij tot alles in staat is. Zelfs verraad en Moord? Maar ik zou niet weten wat voor motief hij hiervoor zou hebben behalve misschien dat hij een zelfde Miljonairs regeling na streef als Peter La Serpe en Hersi Ali.  Brinkman weet natuurlijk als geen ander dat zijn voormalige Furher Miljonair en racist Der Wilders al lang stiekem vet miljonair is en dat zijn Bruinhemden fractie alleen maar als hun aandeel  in de miljoenen moet zwijgen. Misschien wil Brinkman ook wel net zo als Hersi Ali, Wilders en Peter la Serpe met een grote zak Poen naar de USA (https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/03/26/miljonair-en-racist-wilders-goes-for-the-big/ )

Hoe zit het dan met het lekken van documenten over de Westerschelde, waar hij begin vorig jaar van werd beschuldigd ?
“De partijpolitieke belangen van de Bruinhemden PVV zouden hierbij een rol kunnen hebben gespeeld. Hij had misschien Balkenende in diskrediet willen brengen als nep-Christen. Maar het zou naïef zijn geweest van Brinkman om zo te handelen.”

Waarom?
“Zoiets komt altijd naar buiten en dan slaat het terug op je partij. Ik zie de winst niet, behalve als hij speculeert dat hij zwaar zal worden bedreigt met de dood door zijn ex- partij genoten Bruinhemden, want dan kan hij net zo als Der Wilders en Hersi Ali en Peter La Serpe gaan rond rijden in zo een van Staatswege betaalde pooiers Bolide met bewakers-bediendes gratis erbij.

Voor de Rijksrecherche zou Brinkman wel een interessante informant zijn…
“Door zijn geschiedenis als een alcoholistische corrupte agent heeft hij inderdaad mooie contacten. De Rijksrecherche heeft via hem een link met het Bruine Cafe kabinet. Maar ook van de Rijksrecherche zou ik niet weten wat de motieven kunnen zijn , behalve de gebruikelijke chantage van een aantal veelal pedofielen justitie medewerkers of  andere hoge personen.” (https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/wie-is-joris-demmink.html )

Ook niet bij kwestie met de documenten over de Westerschelde?
“Het kan zijn dat de top van bepaalde afdelingen zich in het nauw voelden gedreven en op zoek waren naar een breekpunt. De politietop bijvoorbeeld is al tien jaar ontevreden vanwege alle bezuinigingen. Maar het zou een stomme manier zijn om je zin te krijgen, vanwege het boemerang-effect. Nogmaals: zoiets komt altijd naar buiten en moet dan weer door de Rijks recherche in de gebruikelijke Doofpot worden weg gewerkt