( van onze Corrupte News of the World  redactie)

Misdadig ‘journalist’ Hendrik Jan Korterinkbekent lid te zijn van Misdaadgroep Koen Scharrenberg en Maffiajournalist Peter R. de Vries.

Ratelband Huilt zich vrij maar blijft verdachte.

Koen Scharrenberg huilt zich de gevangenis ziekenhuis boeg in.

Emile Ratelband is weer op vrije voeten. De rechter-commissaris besloot het voorarrest van de positiviteitsgoeroe met instemming van het Openbaar Ministerie te schorsen vanwege persoonlijke  huil-omstandigheden.

Bronnen binnen het gevang beweren dat hij zijn onderbroek had opgegeten

Er zijn desondanks voldoende ernstige bezwaren tegen hem, oordeelde de rechter-commissaris en ook voor het Openbaar Ministerie blijft hij verdachte, aldus een woordvoerder van het landelijk parket.

(Foto: Panorama pyromaan misdaad-journalist Koen Scharenberg)

Emile Ratelband werd dinsdag aangehouden omdat hij in 2009 betrokken zou zijn geweest bij een plan om zijn eigen woning in Huissen in brand te steken.

Ook misdaadjournalist  en bodyguard van Peter R. de Vries Koen Scharrenberg van het tijdschrift Panorama werd opgepakt op dezelfde verdenking.

Hij blijft vastzitten, ondanks ook Der Koen de Huilie er in heeft gegooid. Koen liet zich al de eerste dag in het gevangenis ziekenhuis opnemen.  Koen Scharrenberg weet niet meer of hij man of vrouw is. Huilie, huilie.

Het bleef bij een poging, aldus justitie. Ratelband zou opdracht tot de brandstichting hebben gegeven omdat in het huis een antikraakbewoner zat die er niet uit wilde.   Panorama Misdaad-journalist Scharrenberg wordt ook nog verdacht van verzekeringsfraude in 2007. Maar daar volgt later een misdaad artikel over in Panorama geschreven door zijn jarenlange vriend de Onderwereld Pr-man Bruine Rat Bas van Hout

De arrestatie van het tweetal hield verband met het onderzoek naar onder anderen de 53-jarige  huurmoordenaar Rob Zigerius  medewerker van Peter R. de Vries uit Amstelveen. Hij werd in januari in zijn cel aangehouden. Hij zou opdracht hebben gegeven voor een mislukte liquidatie in Gouda en voor een aanslag met een handgranaat op een kantoorpand in Amsterdam. In dat pand, een vrijstaande villa aan de Churchilllaan, bevond zich het kantoor van een advocaat die op dezelfde dag als Zigerius. is opgepakt.

Het OM verdenkt de vaste medewerker van Peter R.de Vries  Rob Zigerius nu ook van betrokkenheid bij poging het huis van Ratelband in brand te steken.

Ondanks het bovengenoemde blijft Hendrik Jan Korterink volgens eigen zegge zijn  zeer integer college –journalist en goede vriend  steunen en zijn onschuld betogen.

(http://demaffiajournalist.blogspot.com/2012/03/bodyguard-van-peter-r-de-vries.html )

De Pedo Wunderdwerg Hendrik Jan Korterink:

mijn goede collega Koen Scharrenberg, van Panorama, is eergisteren tegelijk met Emile Ratelband gearresteerd. Ik wist wel dat Koen zich zorgen maakte over een zaak waar hij enige tijd geleden in verwikkeld was geraakt, maar dat had niet met Ratelband te maken.

(-)

Het is geen geheim dat Rob Z. bloed aan zijn handen heeft en dat er in zijn kennissenkring nogal wat dubieuze figuren rondhangen. Daar lijkt Koen nu het slachtoffer van te zijn geworden. Iedereen die hem goed kent weet dat Koen een zeer integer journalist (en mens) is, niemand kan zich voorstellen dat hij echt over de schreef is gegaan. Waarschijnlijk heeft het allemaal te maken met de aanhouding van Rob Z., vorig jaar. Hij zou opdracht hebben gegeven voor een aanslag op onder andere een advocatenkantoor.” Bron:  http://www.misdaadjournalist.nl/2012/03/liquidatieslachtoffer-schijndel-was-boekhouder-koen-scharrenberg-slachtoffer-van-ontsnappingskoning-van-tamelen-en-de-lange-blonde-trut/

De Pedo-Wunderdwerg Hendrik Jan Korterink ‘vergeet’ even voor het gemak te melden dat Rob Zigerius en zijn vrouw al meer dan 15 jaren met en voor Peter R. de Vries werkt.

En aangezien de Pedo-Wunderdwerg Hendrik Jan Korterink ook al meer dan 15 jaren met of voor Peter R. de Vries ‘werkt’  ligt het toch wel voor de hand dat ook hij een goede bekende is van Peter R. de Vries zijn huurmoordenaar Rob Zigerius en zijn vrouw.

Ook ‘vergeet’ de Pedo-Wunderdwerg even te vermelden dat hij met zijn corrupte kliek Peter R de Vries, Bas van Hout en Koen Scharrenberg al sinds 1994 Steve Brown met opzettelijke  liederlijke leugens aan de Media-Pulp schandpaal nagelt.

(http://demaffiajournalist.blogspot.com/p/hendrik-jan-korterink.html )

 Dus wat bezielt die z.g. misdaad-‘journalist’ Hendrik Jan Korterink om tegen beter weten Koen Scharrenberg voor onschuldig, integer eerlijk, en jarenlange gewaardeerde vriend te verklaren?

Het antwoord is simpel. Deze Pedo–Wunderdwerg Hendrik Jan Korterink is al jaren stiekem lid van dezelfde misdaadgroep als Koen Scharrenberg, Bas van Hout en Peter R. de Vries.

Opmerking: rectificatie Hendrik Jan Korterink zoveelste leugen over Steve Brown.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/11/18/steve-brown-krijgt-rectificatie-bv-bruinsma%E2%80%8F/