( van onze  justitie redactie)

Koen ScharrenbergAmsterdam-Noir- “Men kan dus wel stellen dat de misdaad bij Panorama van Sanoma wel erg letterlijk werd gedaan!”

Pyromaan Koen Scharrenberg misdaad- ‘journalist’ van Panorama gearresteerd.

Het wachten is nu op de arrestatie van de andere Panorama ‘journalist’ de  onderwereld Pr. man ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ en zijn Boss de Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries.

Nationale recherche pakt eindelijk de Media maffia aan. Er is dus nog hoop voor justitie en de Nationale recherche.

Gisteren zijn Koen Scharrenberg ( ‘journalist’ Panorama en bodyguard Peter R. de Vries ) en Emile Ratelband aangehouden door de Nationale recherche voor een zeg maar Panorama ‘journalistieke’ brandstichting-kje samen en of in verband met de veroordeelde huurmoordenaar Rob Zigerius. Kennelijk is Der Rob aan het zingen ( alles opbiechten) geslagen en niet op TV, maar aan de Nationale Recherche.

Allemaal jarenlange bekende van Steve Brown, die hem en de zijne al sinds de jaren negentig lopen te bedreigen, aan de schandpaal te nagelen in o.a. hun Gangster- Pulpblad Panorama en andere  Media van Maffia Boss John de Mol Pulp- Media.

Panorama Pyromaan misdaad-journalist  Koen Scharrenberg
Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg had in het verleden nog samen met Peter R. de Vries aka de Worstenman en Bas van Hout (ook een Panorama z.g. journalist aangifte gedaan tegen Brown wegens bedreiging. Tijdens de rechtszitting kwam Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg aanschuiven in de rechtszaal samen met Bas van Hout, een duister verlopen Sportschool type met paardenstaartje en nog wat onduidelijke verlopen penoze figuren.  Brown ging toen tijdens de rechtszitting geheel uit zijn dak, waarop  de Rechter tegen de wil in van de Officier van justitie  dat ploegje drek uit de rechtszaal zetten. Inmiddels was zelfs politie in de rechtszaal gekomen om dat z.g. journalistieke Panorama Drek ploegje te beschermen.

Wie weet zat daar toen ook al de huurmoordenaar Rob Zigerius tussen, zodat hij Brown goed kon zien voor een tweede moordaanslag. Huurmoordenaar Rob werkt al meer dan een decennia voor Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries.

( zie :Noot1).

De Vries zijn Huurmoordenaar Rob Zigerius aan het zingen.
Sinds huurmoordenaar en redactie medewerker van Peter R. de Vries Rob Zigerius verschut zit voor weer een moordaanslag en zijn vrouw, ook redactie-medewerker van De Vries zelfmoord (triest) heeft gepleegd gaan de z.g. Pyromanen Panorama ‘journalisten’ verschut.

Brown krijgt wederom met de arrestatie van Koen Scharrenberg gelijk dat de z.g. journalisten als Bas van Hout en Peter R. de Vries gewoon ordinaire onderwereld figuren zijn, al dan niet in dienst van de diverse misdaadgroepen .

Brown werd rond om die tijd geïnformeerd omtrent zeer ernstige criminele praktijken van Panorama Pyromaan annex Bodyguard van Peter R. de Vries Koen Scharrenberg, maar die waren zo extreem van karakter dat hij die voor weerwoord ondanks alles wat hij had mee gemaakt met dat zooitje Tuig van Panorama en Media Maffia Boss John de Mol stuurde aan Panorama Pyromaan Koen.

Die ontkende alles. Nu met deze arrestatie heeft Panorama pyromaan ‘journalist’ Koen bewezen dat al die misdaden gewoon waar zijn. ( lees Noot 2: De Criminele praktijken van Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg)

Sanoma en Panorama zouden zich letterlijk dood moeten schamen dat uitgerekend hun misdaad-journalistiek wordt verzorgt door derde rangs verlopen onopgeleide bejaarde Kruimel Crimineeltjes annex bodyguard van peter R de vries als Bas van Hout en Koen Scharrenberg.

Men kan dus wel stellen de misdaad bij Panorama van Sanoma wel erg letterlijk werd gedaan!

Noot1

From: jestelesto@hotmail.com
To: koenscharrenberg@gmail.com; r.kalkman@sanoma-uitgevers.nl; j.guis@sanomamag-int.com; a.visser@smm.nl; info@vandelaaradvocaten.nl; moszkowicz@mdmvadvocaten.nl; hoorn@lawyers.nl; redactielochem@destentor.nl; redactienwo@destentor.nl; gerlof.leistra@elsevier.nl
Subject: Betreft bedreiging , intimidatie van mij ter rechtszitting door Bas van Hout , Koen Scharrenberg en nader te noemen ‘louche figuren ’.
Date: Sat, 1 May 2010 05:02:08 +0000

Betreft bedreiging , intimidatie van mij ter rechtszitting door Bas van Hout , Koen Scharrenberg en nader te noemen ‘louche figuren ’.

Amsterdam, 1 mei 2010

t.a.v. de heer Koen  Scharrenberg

Aangezien jij beweert dat de betreffende personen die jou en Bas van Hout vergezelde ter rechtszitting geen  louche figuren waren en niet jullie vergezelde om mij te  intimideren en/of te bedreigen verzoek ik je  mij hun personalia vergezeld van een foto. Indien het zoals jij beweert eerzame burgers zijn is dat dan gelijk bewezen.

k ben met name geïnteresseerd in die wat gezette figuur die zijn  donker haar ( geverfd? ) ( wat er nog over was) in een staartje had.  Ik ben er  namelijk van overtuigd gezien mijn ervaring dat deze persoon geen kunstenaar was, maar een regelrecht verlopen onderwereld figuur met een strafblad. En kom niet aan met die onzin dat ze bang zijn , want dan hadden ze ook niet pontificaal mij ter rechtszitting bedreigend zitten aan staren.

Indien het eerzame burgers zijn zal ik nimmer hun naam of foto publiceren.  En ook niet als het geen eerzame burgers zijn , want ik ben totaal niet geïnteresseerd in  ( laffe) mee lopers in deze

indien jij weigert aan te tonen dat die personen eerzame burgers zijn is hetgeen ik hier (Panorama Laffia bedreigt en intimideert Steven Brown ter Rechtzitting.) publiceerde waar.

In afwachting van je antwoord,

Ing. S.K.A. Brown

Cc advocaat Sanoma
Cc. Mr van der Laar
Cc Mr Moskowisc

Noot 2:

De Criminele praktijken van Panorama Pryromaan Koen Scharrenberg:

From: jestelesto@hotmail.com
To: redactienwo@destentor.nl; redactielochem@destentor.nl

Subject: FW: Sanoma, Panorama journalist Koen Scharrenberg Crimineel en politie informant? ( Alles voor geld)

Date: Fri, 30 Apr 2010 18:43:15 +0000

Date: Fri, 2 Apr 2010 09:56:32 +0200

Subject: Re: Sanoma, Panorama journalist Koen Scharrenberg Crimineel en politie informant? ( Alles voor geld)

From: koenscharrenberg@gmail.com

To: jestelesto@hotmail.com

Hoi Steve,

ik heb het verhaal van de bron doorgelezen en wil eigenlijk niet in een welles-nietes spelletje met hem raken. Het merendeel van zijn verhalen berust op beweringen die in de relationele sfeer liggen maar gewoonweg nonsens zijn. Ik heb er geen enkel bezwaar tegen dat je mensen daarover spreekt, maar zie niet in dat het iets doet aan mijn functioneren als journalist, afgezien van het feit dat het leugens zijn.

Wat i van heel groot belang vind, is dat ik een heel vaag idee heb wie die Toon Kuipers is (rossige grote kerel?) maar dat ik NOOIT, herhaal NOOIT, met hem gesproken heb, dat ik niet weet of hij CID is of was en dat ik van mijn leven geen belastende info heb gegeven aan de CID. Zowel jij als ik weten dat dit je geloofwaardigheid aantast als journalist en dat iedereen achterdochtig wordt als mensen om je heen opvallend vrijuit gaan of worden opgepakt. Klinkklare nonsens. Van mij mag je de politie hiernaar vragen, iedereen die er wat van kan weten.

Verder, omdat dit je beeld misschien verheldert ivm eventueel ‘vrijuit gaan’: de bewust vechtpartij waar hij het over heeft was niet met de genoemde familie, maar met een groep andere mensen, die zaten te vissen en passanten lastig vielen. Vrienden zijn toen met messen gestoken, ikzelf ook, het was inderdaad een grote matpartij. We zijn toen gewoon voor de rechtbank Zutphen geweest (was in 1991 geloof ik) en we zijn ontslagen van rechtsvervolging ivm noodweerexces. Is gewoon terug te vinden, advocaten kwam van een advocatenkantoor in Zutphen, De Jonge Peters en Remmelink. De andere partij is wel veroordeeld. Stond ook in de krant. Niks geen doofpot dus of regelen op basis van CIE-contacten, bizar idee.

Ik vind het prima en getuigen van journalistieke integriteit dat je hebt gevraagd om documenten/artikelen e.d.

Maar nogmaals, niks geen CIE-contacten.

Koen

Op 2 april 2010 08:23 schreef Steven Brown ‪<jestelesto@hotmail.com> het volgende:

Koen,

Hierna de reactie van de betreffende Bron op jouw ontkenning.

Ik  verzoek  je mij te laten weten  of het waar is hetgeen gesteld wordt ten aanzien van de  C.I.D  politieman Toon Kuipers  en /of jij hem kent en /of contact met hem heb gehad.

Ik overweeg diezelfde vraag voor te leggen aan Kuipers en de politie van Zutphen of de regio waar hij werkt, aangezien ik het feit dat jij kennelijk als zg. Panorama journalist kennelijk net zo als Bas stiekem  van twee Walletjes eet het belangrijkste vind dat ik wil gaan publiceren. M.a.w dat een journalist kennelijk zowel voor een blad werkt als met de C.I.D en dus niet alleen publiceert over mensen , maar ze ook stiekum de gevangenis in helpt.

Verder wijs ik je er op dat je sportieve collega en grote vriend Bas nadat ik hem bij de Raad op zijn rug had  gelegd ( de hele Raad hing uit het raam als getuigen) en hij gilde en piepte om politie ging hij gelijk naar Van Looyen van het C.I.D Amsterdam voor raad en advies ( staat in politie verbaal in mijn bezit).

M.a. w.  je vriend Bas heeft nauwe banden met bepaalde C.I.D, maar dat weet jij natuurlijk al lang. ( zie des gewenst: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2007/07/bas-van-hout.html en

zie: (-) “Vandaar dat  dat ‘contact’ eindigde met de Bruine Rat Bas huilend en kermend om de politie plat op zijn rug als een oude vrouw met Pampers. Bruine Rat Bas heeft dezelfde dag nog op advies van zijn grote alte freund Jan van Looyen, toen der tijd plv. Chef Criminele Inlichtingen Dienst politie Amsterdam aangifte tegen mij gedaan voor poging tot ontvoering, mishandeling en diefstal van zijn schoen. De hele Raad hing bij die feestelijke gelegenheid uit het raam en was daar dus getuigen van. Daarna heb ik Bruine Rat Bas tot heden nooit meer ‘gesproken’. (zie: “Steve Brown in Gangsta’s Paradise” pag.89, uitgegeven maart 2008, Elmar bv.) (-)

Bron: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2008/09/raad-voor-journ.html

Ik wacht dus nog jouw en /of Sanoma’s  reactie af en de reactie van de betreffende politie en /of politieman Kuipers en dan neem ik een beslissing in deze. Bovendien heb ik de bron om relevante  foto’s en /of kranten artikel gevraagd in deze. En een tweede getuigen die in grote lijnen uit eigen waarnemning hetgeen gesteld kan bevestigen

Ing. S.K.A. Brown

Steve

Hier weer even wat input:

Aller eerst dank voor het weghouden van mijn naam,ik zal je als dank daarvoor alle info die ik weet en haal over de man, laten toekomen.

Aller eerst even de reden dat ik naar hem buiten beeld wil blijven. Ik heb zelf een jarenlang gevecht metXXXXXXXXXXXXXachter de rug. Ben met veel trammelant en gezeur, nu eindelijk weer een beetje op weg. Echter mijnXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX  woont bij hem in de regio. Je weet hoe laf deze gasten kunnen zijn dus vandaar.

Hij kent XXXX  en mij erg goed, en zal bij blijk van  XXXXXXXXXXXXXXXXXhet leven zuur maken. Je snapt dat ik hem die wedstrijd niet laat spelen. Dus inderdaad mijn gegevens buiten beeld, zelf was de man ook nooit open of oprecht dus hij bekijkt het maar.

Reactie op repliek van Koen.

Het verhaal rijbewijs was een publiek geheim geworden door kroegpraat en dus moest ie wel met iets komen.

Een persoonsverwisseling? Waarom dan na jaren pas een leuk artikeltje? Onzin.

Koen heeft de Cios in Overveen doorlopen, maar hij wordt oud. De beste man vergeet dat ie op de Hockey club veel koketteerde met een bedrijfsrechten studie op het Small Business te Haarlem. Papiertje kon men zien opleidingkie nooit gedaan. Of kent ie misschien Hans van Pernis ook niet meer? Hans verkocht en deelde deze diploma’s vrolijk uit . Let wel hij had alles in diverse richtingen van gezondheid wetenschappen tot rechten internationaal. De vrouw van Hans werkte bij de politie toentertijd. Lekker toch zo een kringetje van politie werkende gasten om je heen.

Ik zal je wat namen noemen van personen die door Koen of zijn gepakt of hem zat zijn:

Gerard Timmer fysiotherapeut kost de man letterlijk uit is bij veel mat partijen geweest en weg gelopen.

De zoon van Karel Lascher (Deventer) heeft een grote mat partij met Koen en zijn vrienden op een Hockey Paas tournooi in Zutphen gehad. Het Lascher jongetje heeft een rijke pa en veel verkeerde vriendjes uit Deventer achter zich staan. Vraag hem maar eens naar de redenen van de mat partijen. Ging altijd om het spelen met de meiden met de korte rokjes, Koen en zijn clubje dulden geen vreemde eenden in de bijt.

Rob Esser het broertje van Karin woont in de regio Deventer, heeft in de genoemde nacht het mogen meemaken. Heeft een beuk gehad en is enkele dagen nadien onder druk van Koen en Erik Wentink weer aangepakt. Hij mocht niets meer zeggen slechts melden dat hij het fout had gezien. Het knaapje was toen hooguit 16 jaar, en zal nu een ander woordje over Koen hebben.

Karin van Essen zijn zus woont ergens in het Zeeuwse is daar getrouwd met een bank directeur en weet tot op de dag van vandaag te vertellen aan een ieder die het wil weten wat Koen eigenlijk voor een vent is. Kort n de bewuste avond is de “Relatie” tussen beide verbroken. Karin verdween nadien uit het Zutphense beeld het kind was er klaar mee.

Vuist Zwakhoven en Libbie’s (ken alleen deze man bij voornaam) kennen de gehele club van de man en durven hun mondje ook weldegelijk te roeren. Zij hebben jarenlang een bloeiende grashandel en een helingshop (lees dump op de oude wand) gehad. Lagen Koen en zijn maatjes dus vaak voor de voeten.

Hinke Bakker en Ronald Zwakhoven waren betrokken bij de massale mat partij, hebben ze hem dan zo hard geslagen dat ie ze vergeten is?

Kees Stegeman toenmalig uitbater van Cafe Stegeman uit laren en oprichter van de Larense kermis. De club van Koen ging steevast jarenlang naar de slotavond van de kermis. Niet om te feesten maar om daar letterlijk de boel kort en klein te slaan.

De karate club van Koen uit Zutphen was jarenlang een ongewenste groep op de Kermis, daar de boeren op een gegeven moment wisten waar ze vandaan kwamen, werd het zowaar wat rustiger.

Dolf Nijhuis een Hockey trainer op Zutphen heeft Ellen Hendriks er toe bewogen om aangifte tegen Koen te doen.

Dit heeft zij niet gedaan ludiek is dat Dolf jaren later door het de rechter is veroordeeld voor jawel kindermisbruik. Misschien duldde ie daarom Koen niet?

Ik denk dat als jij Koen meld dat je de genoemde mensen aan het woord laat, ie toch wel een beetje benauwd wordt.

De kroegen waar de groep zat te drinken op genoemde manier waren o.a. Van Bijsteren de Swinx ’T Winkeltje en de Sluis in Eefde.

De kroegen die ondernemer Koen aan hem toeschrijft waren aller eerst Cafe Pierrot op de markt. En weet dan nog even de sfeer van het oudejaar feest in het van t’ Til pand luguber? Nou Pierrot kocht Koen niet maar zijn scharreltje Ingeborg Beulink. Een oudere vrouw getrouwd met een rijke stinkerd. En zie daar van wie was Ingeborg de moeder?? Jawel Banbs Beulink. Koen was geen eigenaar maar bedrijfsleider van de kroeg.  De verkopende partij was Pierre Rood weet dat deze man tot twee keer toe fors voor 1 x moord en 1 x poging tot moord met justitie te maken heeft gehad. Maar ja daar had Koen nog nooit een boodschap aangehad toch?

Koen deelde overigens de moeder niet met broertje Wim dat ging alleen op in lekkere jonge blaadjes.

De tweede kroeg waar ie aan refereert is het Geveltje hierin zat maatje Henk (weet de naam weer Havenaar) in. Beide kroegen zijn overigens geen succes geweest voor de heren. Geen van genoemde kroegen is nog in hun kring. Vreemd want hij geeft ruiterlijk toe in zijn reactie dat ie zijn eigen beste klant was.

Een ex vriendin de dame waar ie op de Beukerstraat mee samenwoonde (langere tijd) heeft het verhaal bevestigt omtrent zijn jarenlange psychische hulp. Koen woonde in de jaren (eind) tachtig enkele jaren met een lange blonde meid samen. Deze meid is jaren later een kroeg in Deventer begonnen.

Rechter van de Biezen je kunt het blad Elsevier waarschijnlijk wel in het archief laten bladeren. De man had een ontslag vergunning aan een in nood verkerende transport firma verleend . Een misstap daar ie zelf zoals genoemd in de raad van genoemde firma zat.

Er is zelfs landelijk aandacht aan de zaak besteed in meerdere media werd het artikel als zeer ongewenst afgeschilderd. Het schoon praten door een rechter van zijn straatje. De dochter van de rechter Liselotto van de Biezen is altijd fel tegen het interview geweest en heeft meerdere malen op de Deventerse Hockey club Koen voor alles en nog wat weten te benoemen. Deventer en Zutphen de Hockey wereld kende elkaar daar erg goed.

Het stuk in de Elsevier bedroeg meerdere pagina’s met foto’s en wel.

Ik denk dat als je een rondje Zutphen doet en omgeving je Koen echt wel op de juiste plek krijgt.

Foto’s van toen moet ik na kijken. Er waren toen helaas geen mobieltjes met cameraatjes maar goed er is heus weel wat te vinden.

Koen heeft in meerdere grotere steden contacten met bekende namen niet alleen binnen de vechtsport maar ook in het criminele segment.

Wist je bijvoorbeeld dat Peter Smid veel met de jongens in Zutphen uitging. Smid een top crimineel (lees door de media werd ie zo genoemd) die om een “Klokie” werd omgelegd in Rotterdam enige jaren geleden.

Hoe kan het toch dat zuivere Koen zoveel veroordeelde of omgelegde vrienden heeft. Alles waar ie komt is wel eens iemand met justitie in aanraking geweest,

Koen heeft in het jouw ook bekende tv wereldje niet om zijn kwaliteiten van het schrijven zijn bereik gehaald. Nee hij bracht de aapjes aan ter beveiliging van de jongens . John Klein Koen allen uit de scholen van Koen en Win. Schrijven kan ie niet getuige zijn geflopte boek dus moest het wel wat anders zijn .

En weet dat Koen weldegelijk een CID contact had met Toon Kuipers. Ze zijn goede bekende van elkaar en zoals je weet blijft bij justitie niets geheim. Hij heeft meerdere gasten verraden bij Toon, zaken in Arnhem die betrekking hadden op de groep Klarendaal. Alles werd gepakt behalve Koen en Wim hun schooltje bleef schoon.

Met vriendelijke groet,

XXXXXXXXXXXX ( naam adres bekent)