( van onze Corrupte News of the World redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Naar aanleiding van  het  hysterisch commentaar van de z.g. Burgemeester Jan Boelhouwer van de Jan BoelhouwerpngGemeente Bernheze in de Telegraaf op een gerechtelijke uitspraak inzake een Kruimel crimineel hebben wij deze z.g. kennelijk volslagen dronken Burgemeester Jan Boelhouwer  en  zijn Wethouders en  raadsleden  om hun mening gevraagd m.b.t. de witte boorden misdadigers in het pak ,die met de pen en de wet ( Bankiers, speculanten ,politici) in de hand  miljarden hebben gestolen en dat daar iedere inwoner van hun  Gemeente  (en Nederland) tot baby ( zelfs de ongeboren)  aan toe nog jaren voor moet bloeden.

Wij begrijpen niet dat deze z.g. Burgemeester Hysterica Boelhouwer als weldenkend en n.b. prominent PvdA persoon zo een reactionair populistisch praatje verkoopt, dat ons inzien niet misstaat bij SBS-6 en/of der Bruinhemden partij van de PVV en nog erger het aanzien van de gerechtelijke macht schaadt!

Wij vragen ons dan ook serieus af of er bij die Hysterica Pulp-media Burgemeester Jan Boelhouwer dezelfde wantoestanden heersen als die bij de Bruine VVD- Sex Kroeg Stadhuis te Wassenaar? Het word hoogtijd dat justitie van  SBS- “ Pretty Boy Bolhaar” een  ( Tv) programmaatje ontwikkelt om al die los geslagen Burgemeesters en Wethouders te resocialiseren.

Zie: “Pretty Boy Herman Bolhaar”: “Crimineeltjes-Bankiers en Elite-gangsters onder dwang behandelen.”

U begrijpt wij mochten geen reactie ontvangen van die Dronkenlappen uit het Bernheze Stadhuis.
zie :“De Kleine Gangster VVD- Bruine Kroeg Wassenaar dicht getimmerd”.