Drank en dame splijten Wassenaars  VVD-politiek. Doe Normaal Jongen.

 

Het is mij toch wat. Die Kleine VVD-gangsters blijven maar aan de gang met hun  criminele fratsen. Zo hebben in de rubriek de Kleine VVD-Gangsters reeds Fast Eddie, de GodmotherOud-burgemeester  Elite-gangster  Wilma Verver (VVD) aka de Witwasser  van Schiedam’ en Pedo-huisjesmelker Het  ex-Amsterdamse VVD-gemeenteraadslid Frank van Dalen en  dronkenlap VVD-gansgter Wethouder Balje al de Revu gepasseerd en nu weer  de VVD Wet en dronken wijffen houder  Henk de Greef aka “Vieze Henkie”

Gezien de vele betrapte criminelen in de VVD is de vraag of wij met de VVD niet te maken hebben met een criminele organisatie meer dan gerechtvaardigd ( artikel 140Sr)

Justitie liet ons weten dat zij niet over gaan tot vervolging , omdat hun hoogste baas Demente Minister “Pis in de Broek Opstelten” zelf prominent lid is van de misdaadgroep VVD.

 

 

VVD-wethouder Henk de Greef. Aka Vieze Henkie

 

In Wassenaar is opwinding ontstaan over een uit de hand gelopen drinkgelag op het gemeentehuis, vorige week maandag na afloop van de gemeenteraadsvergadering.

Hij zou haar met de gordijnen dicht en de kleren uit een lesje leren in de kamer van de wethouder.  


             

Raadhuis De Paauw in Wassenaar. © GOOGLE STREETVIEW

 

Aanleiding voor de ophef zijn schriftelijke vragen die de raadsfracties Wat Wassenaar Wil (WWW) en Democratische Liberalen Wassenaar (DLW) hebben gesteld over een nazit ‘op de kamer van een van de wethouders’ die onder genot van diverse glaasjes wijn tot ‘circa 5 uur de volgende morgen’ doorging.

 

Tijdens dit liederlijke samenzijn deed – aldus de twee politieke partijen – de Wassenaarse wethouder Henk de Greef ‘diverse opvallende uitspraken’. Zo liet de wethouder weten dat de oppositiepartijen bij de discussie over de fusie met buurtgemeenten ‘nog zo hard lawaai kunnen maken’, maar dat ‘het college en de coalitie zich er niets van aan zouden trekken en de fusie er gewoon door zouden drukken.’

 

Behalve over het in Wassenaar zeer gevoelige punt van een mogelijke samenwerking met Voorschoten, zou De Greef ook over de schreef zijn gegaan bij een vrouwelijk raadslid, zo schrijven de partijen. ‘Diverse malen werd het raadslid medegedeeld dat haar een lesje ten deel zou vallen op de kamer van de wethouder met de gordijnen dicht en de kleren uit. Dit onder opgave aan de bewuste dame van een bepaalde lengte van een lichaamsdeel waarmee hij de handelingen wilde verrichten’. Volgens een van de aanwezigen, DLW-fractievoorzitter Ben Paulides, zou het gaan om ‘een – waarschijnlijk overdreven – lengte van 23 centimeter’.

 

DLW en WWW willen van de Wassenaarse burgemeester Jan Hoekema weten of de wethouder nog geloofwaardig is, en of hij respectvol is omgegaan met het betreffende gemeenteraadslid. Ook vragen zij Hoekema toe te lichten ‘hoe het college van B&W op de dinsdagmorgen volgend op de bewuste avond in staat is geweest om voor de gemeente Wassenaar goede besluiten te nemen als slechts enkele uren daarvoor het merendeel van de collegeleden nog onder invloed van alcohol was’.

 

De gemeente Wassenaar reageerde maandagmiddag als door een wesp gestoken. ‘Dit is een lasterlijke beschuldiging,’ aldus een persverklaring. Er moeten bewijzen op tafel komen, of de beschuldigingen moeten van tafel, aldus de verklaring. Ook overweegt burgemeester Hoekema ‘aangifte te doen wegens smaad’.

 

 

 

Eerder verschenen in de Kleine VVD-Gangster rubriek:

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/11/18/vvd-elite-gangster-frankie-de-laaien-lichter-rooft-ongestraft-in-amsterdam-noir/

 

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/12/22/kleine-vvd-gangsters/

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/18/ex-amsterdamse-politie-woordvoeder-klaas-wlltink-nu-witteboorde-crimineel-woordvoerder/

 

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/25/weer-een-vvd-gangstertje-betrapt/