( van onze Tweede kamer Kroeg redactie)

‘Doe Normaal Jongen’.

 

“Snake Rutte” is zo langzamher hand een bizarre menselijk VVD- creatuur ( schepsel) geworden.  Een  VVD-creatuur die met twee monden spreekt. Of beter gezegd hij heeft een mond, die  ‘fatsoenlijk’ VVD-  roof de arme scheel taal spreekt en nog een mond, zeg maar zijn ‘anus-reet’ waar om de haverklap een niet door hem te controleren  serie scheten uit komen. Die scheten zijn Wilders zijn  Tokkies-gebral, die stinken tot ver over de Nederlandse grens.

 

“Snake Rutte” is daarmee verworden tot een soort van een zielige maag patiënt die het niet kan helpen als hij weer eens scheet laat midden a publiek.  De ene keer stinkt de Wilders- scheet meer dan de ander keer, maar het brengt de scheten later “Snake Rutte” altijd in verlegenheid. 

En “Snake Rutte” laat steeds meer Wilders-scheten , die wat niemand voor mogelijk houdt steeds meer stinken. Het wachten is op de eerste natte Bruine- flodder in the G-String van de  “Snake Rutte”.

Snake Rutte:” ik kan er niets aan doen als ik weer een  ‘Wilders-scheet’ laat. Het gebeurt mij gewoon. Ik heb er geen controle over en ik weet ook heus wel als geen ander hoe die  ‘Wilders-Scheten’ stinken”.

De Bruine- ‘Wilders –scheten’ stinken inmiddels zo erg dat ze zelfs in het Buitenland mensen misselijk (VKBLOG) maken.

Doe Normaal Jongen.