( van onze corrupte justitie redactie)

 

Snelle Robbie maakt 200 miljoen foetsie. ‘Doe Normaal Jongen’.

Apeldoornse wethouder Rob Metz aka Snelle Robbie weg vanwege gronddebacle-Fraude op kosten van de gemeenschap.

Auteur: door Gep Leeflang en Johannes Rutgers

 

Metz, op de foto tijdens een verhoor in het grond-onderzoek: ,,Als ik niet wegga, levert dat een hoop commentaar op. Als ik wel wegga, levert dat ook een hoop commentaar op.”foto Cees Baars/Archief

APELDOORN – Rob Metz aka ‘ Snel Robbie’ stapt op als VVD- wethouder van Apeldoorn. Aanleiding daarvoor is het raadsonderzoek naar de oorzaken van het gronddeblacle, dat zijn gemeente tot maximaal 200 miljoen euro kost. In het onderzoeksrapport dat donderdag werd gepresenteerd, werden keiharde conclusies getrokken.

Zie ook:

Apeldoorn blundert in grondaffaire, gemeenteraad onjuist geïnformeerd

Ook voor ervaren raadsleden waren sommige zaken schokkend

Metz aka Snelle Robbbie zegt ‘voldoende te onderschrijven en herkennen’ in het rapport. Bij minstens evenveel ontbreekt volgens hem echter iedere nuance of realiteit. Maar door de manier waarop hij wordt getypeerd is hij dermate beschadigd dat verder functioneren onmogelijk is, vindt Metz aka Snelle Robbie. Bovendien zegt hij voor zijn beslissingen te willen staan. 

Door zijn opstappen nu al bekend te maken, nog voor het politieke debat over het rapport, geeft hij aan de verantwoordelijkheid voor de rol die hij binnen het gronddossier speelde te willen nemen en dat hij hierdoor verder niet door de VVD-justitie vervolgt gaat worden.

Maandagavond lichtte hij de fractie van zijn partij VVD in. Daarna stelde hij waarnemend burgemeester Hans Esmeijer van zijn beslissing in kennis. Die sufkop had niet eens gemerkt dat er onder zijn reed 200 miljoen is door gesluisd naar de Freunden van Snelle Robbie.

Hij vertrekt op 2 februari na afloop van het raadsdebat, zegt Metz aka Snelle Robbie.

Daarmee geeft hij aan de gemeenteraad recht in de ogen te willen kijken, benadrukt hij en kan een open debat worden gevoerd. Volgens Metz laat het onderzoeksrapport zien ‘hoe ernstig de problemen zijn’ en ‘hoeveel er mis is’ en dat de 200 miljoen nooit meer terug komt. De 200 miljoen zal worden bezuinigd zoals te doen gebruikelijk bij de VVD-gangsters op de Bijstandsgerechtigde en de Wajong jongeren

Snelle Robbie zal zo snel als mogelijk Wethouder worden in een van de Belasting Vrije Gangster Staatjes. Hij is op zoek naar een Elite-gangster staatje dat geen uitlevering heeft met Nederland. Die 200 miljoen zal uiteindelijk door de Snelle goed besteed worden.

Eerder verschenen in de Kleine VVD-gangsters rubriek; https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/01/18/ex-amsterdamse-politie-woordvoeder-klaas-wlltink-nu-witteboorde-crimineel-woordvoerder/