( van onze Corrupte News of the World redactie)

Wij hebben als eerste een exclusief interview met Steve Brown hoe de zitting De Vries-Maffia-Tesselaar-Brouwer tegen Brown van vandaag is gegaan.

Brown liet ons het volgende weten. Brown zat samen met een ander persoon ( een vrouw) zich in alle rust voor te breiden op het geding in de Rechtbank. Zoals men weet wordt een ieder gecontroleerd alvorens men toegang verkrijgt tot de Rechtbank.

Na enig tijd zag Brown in zijn oog hoeken dat die Media-Maffia advocaat Groenendaal een klassiek Proto Type Lombroso (http://nl.wikipedia.org/wiki/Cesare_Lombroso ) van twee bij twee, doorlopen wenkbrauwen en hoog voorhoofd,  met het heuse Kijk mij eens ‘ik ben niet bang’ ordinair gangster Paardenstaartje’ op hem afstuurde. Hij voelde zich behoorlijk flink zo achter de metaal dectors in de rechtbank en sprak hij Brown dreigend en extreem schofterig aan. Groenendaal  (http://www.boekx.com/nl/Advocaten/van-Groenendaal.html )piste in zijn broek van sadistisch  plezier.

Waar heb ik dat eerder gezien zo’n Lombroso paardenstaartje.

(Lees hoe de”Vries-Maffia “Brown met een dozijn verlopen Sportschool Types  te grazen neemt: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2007/08/29/justitie_en_maf/)

Brown dacht hier van doen te hebben met een van Maffiajournalist Peter R. de Vries zijn Knokploeg leden en trad die Lombroso als zodanig te gemoed met als gevolg dat de Verlopen derderangs prototype Lombrosso riep ‘ik ben Gerechtsdeurwaarder en ik ga aangifte doen‘ wegens wat is niet helemaal duidelijk.

Brown liet ons nog weten dat hij nimmer een Gerechtsdeurwaarder met cowboy laarzen, te kort leer Jackie en een paarde straatje van twee bij twee meter had gezien. En helemaal niet verwacht als gast van de Rechtbank.

‘Gerechtsdeurwaarder Jacobs‘ van Groenendaal aka van Es dus.

Toen Brown verhaal ging halen bij de Media-Mafia advocaat Groenendaal waarom hij een dergelijke  zielig verlopen onderwereld- figuur op hem had afgestuurd werd hij erg flink en gaf Brown een duw. Groendendaal, een advocaat dus met losse handjes, die kennelijk niet bekend is dat hij daarmee een doodzonde heeft begaan: ‘niet aan het lichaam zitten’- die altijd zal worden rechtgezet!!!!!!!

Alles staat op de camera van de Rechtbank, maar deze wan-beelden van de zijde van ‘Deurwaarder Jacobse’ en zijn Gluip Kop- Baas Media- Maffia advocaat Groenendaal zal wel nooit worden uitgezonden in de pulp-media, daar zorgt de echte grote Baas van dat stel John de Mol en zijn z.g. misdaadjournalist Maffiajournalist Peter R. de Vries wel voor.

Maar wij hadden gelukkig onze eigen verborgen camera binnen de Rechtbank:

( beelden met de verborgen camera van “Gerechtsdeurwaarder Jacobse” en ‘Gluip-Kop advocaat los met de handjes Groenendaal’)

En dat allemaal over de  rug van Tessellaar, maar goed die vindt het op de rug liggen voor de Media-Maffia-De Vries toch niet al te erg. Tesselaar zelf schitterde overigens voor de tweede keer met afwezigheid, die was kennelijk van te voren ingelicht dat ‘Gerechtsdeurwaarder Jacobse’ acte de presente kwam geven, aldus Steve Brown.

Hoe het proces verder is verlopen liet Brown zich niet over uit.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.