( van onze Elite-gangster redactie)

Moszkowicz haalt uit naar rechters.

door John van den Heuvel ( : “valt hier nog wat te snuiven , te neuken of te liegen?”)

Amsterdam-Noir- Advocaat Bram Moszkowicz heeft het helemaal gehad met een aantal (oud-)rechters. ( bron:  )

Het zal genoegzaam bekent zijn dat wij geen fan zijn Maffiamaatje Mr. Bramela. Die had gewoon net even te veel Holleeder scootertjes op zijn naam rond rijden om maar wat te noemen. Volgens het OM onderhoudt Moszkowicz een te nauwe band met zijn criminele klantenkring, die hij wellicht ook faciliteert.

Ook zijn wij bepaalt geen fan van de politie-scribent en media-huurmoordenaar John van den Heuvel aka ‘Kale Johny’. Over het algemeen hebben wij ook geen hoge hoed op van  de bij dit soort ‘Heren’  horende ganstersletjes. Dat neemt niet weg dat wij alle begrip hebben voor die dames. In de zin van ook hun  PC Hooftstraat schoorsteen moet roken.

Het is dan ook wat ons betreft bijna aandoenlijk om een dergelijk riool- gezelschap de rechtelijke macht de maat te zien nemen. Ach het motto een brutaal mens heeft de halve wereld is deze media-pulp ‘Heren’ niet vreemd.

Toch moeten wij een lans breken voor Eva. Deze vrouw heeft laten zien een onafhankelijke intelligente  pittig persoon te zijn die haar vak meer dan verstaat. Ook al zit zij bij de reactionaire leugen pers.

En dat zij gekozen heeft voor een media-pulp vat als Mr. Bramela doet daar helemaal niets aan af, of toch?