Gedicteert door het OM aan Marcel Haenen( artikel aangepast door onze Elite-gangster redactie) 

AMSTERDAM-NOIR Het Openbaar Ministerie begint een onderzoek naar de Italiaanse maffia in Nederland. Dat gebeurt op verzoek van maffiabestrijders in Italië. Het is voor het eerst dat justitie de activiteiten van de Italiaanse misdaadgroepen in Nederland inventariseert. Dat schrijft NRC Handelsblad vandaag.

Italiaanse justitie vermoedt dat de maffia samenwerkt met Nederlandse misdadigers. Kennelijk ontgaat(Kuch) het OM dat Endemol voor 50 % gewoon officieel in handen is van een Katvanger van de Italiaanse Maffia. Dat Endemol een Wit-was Vihikel is voor de Italiaanse Maffia. (‘Berlusconi betaalde maffia 350.000 euro beschermgeld’)

De andere 50% is in handen van de Nederlandse onderwereld middels Katvanger Maffia-Media Boss John de Mol met zijn media-huurmoordenaar  Maffia-journalist en politie-informant Peter R de Vries aka de Worstenman.( Maffia Media Boss John de Mol geen BIBOB)

Een delegatie van het Openbaar Ministerie heeft over het onderzoek vorige week in Rome afspraken gemaakt met Pietro Grasso. Hij is hoofd van de anti-maffia-afdeling van het Italiaanse Openbaar Ministerie.

“De Italiaanse justitie vermoedt dat de Italiaanse maffia samenwerkt met Nederlandse misdadigers bij de in- en doorvoer van partijen cocaïne en bij het witwassen van crimineel geld”, zegt Gerrit van der Burg, de hoofdofficier van het landelijk parket van het OM.

‘Nederland wordt regelmatig als schuilplaats gebruikt door maffialeden’ Schuilplaats ?  De Maffia,, Endemol zenden gewoon iedere dag uit op de TV!

Wat de Italiaanse justitie kennelijk nog niet weet is dat in “Red Neck Hollandia” de Nederlandse justitie  middels o.a.  ‘Pretty Boy Bolhaar’ al jaren ‘samenwerkt’ met de Italiaanse en Nederlandse Maffia. (Amsterdamse Hoofdofficier van justitie “ Pretty Boy” Bolhaar is Vals).

Volgens de z.g. domoor Van der Burg gebruiken leden van de maffia Nederland regelmatig als schuilplaats. De Rotterdamse haven is volgens hem voor de Italianen als aanvoerlijn heel belangrijk. In Nederland en Duitsland vinden af en toe liquidaties plaats waarbij de maffia betrokken is. Ook hij heeft z.g. nog nooit van Endemol gehoord( ahum).

“De afgelopen jaren zijn in Nederland op aanwijzing van de Italiaanse justitie meer dan twintig voortvluchtige leden van verschillende maffia-achtige groeperingen aangehouden en overgeleverd aan Italië.”

Tegen een van de vermeende voorname Nederlandse handlangers van de Italiaanse maffia, de 63-jarige drugshandelaar Greg R., heeft justitie in Italië onlangs een celstraf van zestien jaar geëist. R. werd vorig jaar juni in Nederland aangehouden op verzoek van Italië.

R. is volgens de Italiaanse opsporingsautoriteiten betrokken geweest bij het organiseren van grootschalige cocaïnetransporten via Venezuela naar Europa, samen met Italiaanse handlangers. In januari wijst de rechtbank in Napels vonnis in zijn zaak. M.a.w. Greg R. is weer de zoveelste Volks- Kruimelaar , die Justitie er ingeluisd heeft om de meute , gepeupel, zeg maar de ‘Voice Of Holland’ moet afleiden van de echte Elite-Gangstres , die steenvast met hun miljarden buitenschot blijven.

Eerder verschenen in deze Media Maffia  reeks:

Endemol in handen van de Italiaanse Maffia?