( van onze misdadige redactie)

Wij vernamen van onze “Pet” binnen het Openbaar Ministerie te Amsterdam dat Hoofd-Office van justitie Bolhaar een interne geheime ambts- instructie heeft doen uitgaan naar al Officieren van justitie   te Amsterdam om a.s. zondag te kijken naar de uitzending van Peter R de Vries.

In die memo van “Pretty Boy-Bolhaar” staat o.a. dat men er verplicht naar moet kijken, omdat de `officieren daar veel van kunnen leren.

Ook verwees “Pretty-Boy Bolhaar” naar zijn uitlatingen over Peter R de Vries bij de NOS.

Hoor en huiver: http://nos.nl/audio/270797-bolhaar-om-het-zal-wennen-zijn-als-peter-r-stopt.html

“Pretty-Boy Bolhaar” liet verder nog weten dat hij de uitzending samen met Peter R de Vries in de privé sfeer mocht kijken. Dolblij is Bolhaar. Of de Freunden  De Vries &Bolhaar dat in gezelschap van  een aantal van De Vries zijn  Gangstersletten of Schandknapen gingen doen is niet helemaal duidelijk.

Onze ‘Pet’ liet weten dat de meeste Officieren er helemaal geen zin in hebben, maar niemand dat tegen” Pretty-Boy Bolhaar” durft te uiten.

Vandaar dat dus a.s. zondag de hele Amsterdamse OM gedwongen naar de uitzending van Maffia-journalist Peter R de Vries moet kijken en de dag erop hun bewondering voor De Vries moeten uitspreken.

Lees ook: Amsterdamse Hoofdofficier van justitie “ Pretty Boy” Bolhaar is Vals. Zie; https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2011/10/23/amsterdamse-hoofdofficier-van-justitie-“-pretty-boy”-bolhaar-is-vals/