Sinds kort weten wij middels het News of the World-schandaal dat het journalistiek-Tuig tot alles in staat is. 

Ook weten wij, althans kan een ieder weten dat Peter R de Vries met zijn corrupte ex-rechercheurtjes a La de “ Fat Lap” Santema   (http://www.db-s.nl/ )   ook  tot alles in staat zijn ( Panorama maakt ook nog reclame voor  Peter R zijn “de Fat Lap”, zie: http://www.db-s.nl/img/Spyphones.pdf )

Allemaal te walgelijk van worden. Maar hoe ver gaan deze lieden onder het mom van journalistiek?

Gaan zijn zo ver dat zij  moorden ongestraft laten?  Laten zij moordenaars vrij rond lopen? ( Zo ver gaan ze zelfs niet bij News of the World)

 Gaan zij zo ver dat zij bijv. kennis onder de pet houden waarmee moorden kunnen worden voorkomen?

Het antwoord op die beide vragen is volmondig Ja!

Zo publiceerde Bas van Hout recentelijk in juni 2011 een artikel in Panorama waarin hij vertelde dat hij sinds 2000 wist wie de opdrachtgevers waren van de moord op Klaas Bruinsma

Volgens hem waren dat Sam Klepper en John Mieremet.  Sam Klepper en John Mieremet hadden dat tegen over Bas van Hout al bekent dat zij de moordenaars zijn van Klaas Bruinsma in 2000.  Ongelofelijk zou men denken. Waarom zouden Sam Klepper en John Mieremet een moord bekennen tegen een derderangs riool journalist van een Riool blad als Panorama.

Ook daar geeft Bas van Hout in dat zelfde artikel antwoord op. De twee, volgens Bas van Hout niets ontziende keiharde Gangsters vertelde hem gewoon alles, maar dan ook maar alles. Bas van Hout was hun biechtvader. 

Bas van Hout laat dan ook te pas en te onpas , vooral veel te onpas nadat Sam Klepper en Mieremet zijn vermoord dat hij wist dat zij zeg maar mensen hadden vermoord . En wie weet als we Bas van Hout mogen geloven was hij welllicht wel hun geestelijk raadsman . Daar komt nog bij dat  Bas van Hout als enige in contact staat, wederom volgens eigen zegge met de door hem ter rechtzetting in de zaak Holleeder  geïntroduceerde  “ DE Allesweter” .

Dus Bas van Hout weet als enige alles volgens eigen zegge dan.

Maar ergerlijker gezien het feit dat Bas van Hout stelt een experts te zijn op het gebied van de misdaad en in het bijzonder  dat van de Erven Bruinsma wist hij dus dat Sam Klepper en John Mieremet een lijstje aan het afwerken waren om andere mensen te vermoorden.

Een van die mensen die op dat lijstje stond van John Mieremet was advocaat Hingst o.a. n.b. volgens Bas van Hou zelf.

 Bas van Hout, hij wist en weet  immers als geen ander alles  samen met de “ Allesweter” !

En wie weet,  als we Bas van Hout mogen geloven  was hij welllicht wel de geestelijk raadsman van  Sam Klepper en John Mieremet.

Hoe het ook zij Bas van Hout wist dus wederom volgens eigen zegge dat Sam Klepper en John Mieremet Klaas hadden laten vermoorden sinds 2000.

Ging van Hout naar de politie met die wetenschap? Bas van Hout is dat namelijk zelfs wettelijk verplicht volgens artikel 161 van het Wetboek van Strafrecht.

Nee dat ging Bas van Hout de misdaad-journalist van Panorama en jarenlange Side- kick van Peter R de Vries niet.

Bas van Hout wachtte met die wetenschap tot juni 2011 voor een geode gelegenheid om het te openbaren en dat was de  mediahype van de herdenking van 20 jaar gelden de moord op Klaas Bruinsma.

Had Bas van Hout niet tot 2011 gewacht dat hadden hoogstwaarschijnlijk Sam Klepper en John Mieremet en Evert Hingst nog geleefd en wie weet wei nog meer.

Maar dat laatste weet natuurlijk alleen Bas van Hout en zijn  “ Allesweter”.

Panorama zit nu opgescheept met een journalist met bloed aan zijn handen, maar zolang deze journalist een “ Allesweter”  heeft zal dat hun kennelijk een bloederige rot zorg zijn.

Nou daar kunnen ze bij de News of the World nog wat van leren.