PVV failliet door Joods Gochme.

Het is iedere avond feest in de La Maison de Bram. Bram en de La Eva, snoepen dagelijks van kaviaar en rose champange. Verheugen zich op de komende zeer exlusieve reisjes naar Jet-set oorden als Monaco en Cannes dans La France op kosten van Der Wilders. Daar is een Suikeroompje Bon Ton, daar zijn ze Libre en vallen niet uit de toon…… NOS-journaal heeft al beloofd dat die primeur mag gaan naar RTL-Boule-Vat en de ‘Pedo-Coca’-Prive van Santegoed.
(De La Eva Jinek en ‘suikeroompje’ Mr.Bramela’)

Kneuvelen samen gezellig op de bank, ‘Brammetje weer een wrakingkie, wat ben je toch een sluw Suiker-Oompje van mij,  schatje, doe mij nog maar een toosje Kaviaar’. Mr. Bram rolt bijna buikschuddend  van de bank………  De La Eva schrikt er van, ‘pas op voordat je het weet krijg je een hartaanval’ …. en dat kan de La Eva ook weer niet financieel hebben.

Die domme Wilders is met al dat jurisidsch kant nog wal rakende gebramelaar van onderwerereld en Show biz RTL-pulp boulevard’ advocaat’ Mr. Bram al meer dan 250.000 euro lichter gemaakt. En de kassa blijft maar door rinkelen.

De Amerikaanse en Iraelische geheime financiers Elite-Maffia van Haatzaaier en Moslim hater Der Wilders kunnen minder lachen om de toren hoge declaraties van der Pulp Mr. Bram en da la Eva.
Zij draaien immers op voor de Bill van Bram en zijn nos-speeltje spleetje De La Eva. Worden die geheime Maffia donaties eigenlijk door de Belasting/ FIOD gezien als inkomen van Der Wilders?

NOVUM in Strafrecht: Zwijrecht een middel van de Nederlandse regering (Bruin1)
Afijn, veel erger is dat Wilders als lid van de Nederlandse regering door zich tijdens een strafproces te beroepen op zijn zwijgrecht een trend heeft gezet voor de Jeugd in het algemeen en in het bijzonder de door hem zo verfoeide Marokkaanse tuig. Dan zal vanaf nu ook in het strafrecht het belangrijkste verweer van de Jeugdige criminelen zijn dat de Rechtbank Maffia is. Als getuigen deskundige dat de Rechtbank pure Maffia is kan men dan Der Wilders laten oproepen.

Mocht ik ooit voor de rechter komen zal ik zeker Der Wilders als getuigen deskundige laten oproepen. Is niet niks toch, een heus lid/onderdeel van de Regering (Bruin 1).

Vanaf nu kan een ieder die zich voor de Strafrechter moet verantwoorden beroepen op zijn zwijgrecht en volstaan met te verwijzen naar de Nederlandse regering en Der Wilders als goed voorbeeld.