Privé Pedo Evert Santegoed

Amsterdam-Noir- Een ander kijk op de misdaad in het licht van Lex Naturae, ius naturale.

Wij schrijven 1997. De“Help Steve Brown verschut misdaad show”van de Pr. Man van Lange Frans Peter R. de Vries staat op het punt om te worden uitgezonden.

Sam Klepper belt mij vlak voor de uizending en vertelde vol leedvermaak dat hij reeds de hele uitzending ( vijf delen) had mogen zien van zijn Pr. man Bas van Hout en vrijelijk van commentaar mocht voorzien. “Steve je kan beter een paar weken op vakantie gaan, het is niet om aan te zien, je wordt neergezet als een Volle Randdebiel, ha,ha,ha”.

De Story van Evert Santegoed was al voorgedrukt voordat de laatste opnames waren gemaakt. Daar stond zo goed als zeker dat Ron Ostrowski mij een beauty case vol cocaïne had overhandigd.

En dat ik vervolgens voor heel Nederland door SBS-‘Held’ Peter R. de Vries met zijn tientallen bodyguards en tientallen leden van groep ernstige delicten politie Amsterdam van ‘Pedo-Hoofd Officier’ van Justitie Vrakking ter plekke zou worden ‘gearresteerd’.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=82kg4hchqLk]

Ook werd ik met schreeuwende koeien letters als “Veronica Presentator Steve Brown Heroïne dealer” neergezet. Hasjhandelaar was schijnbaar niet erg genoeg voor de Story van Santegoed en de’ Pedo-politie’ van Vrakking.

De Justitie Demmink Pedo-vijver.
Jaren later zou uit komen dat Vrakking kennelijk in dezelfde ‘Demmink’ Pedo-vijver’ viste als Santegoed .
En dat Bas van Hout aka Hoerenjong Bruine Rat Bas de Rat en ‘Big head Teeven ‘(VDD) kennelijk Vrakking daarmee chanteerde.

Rond die tijd wordt Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout bij het tijdschrift Panorama ‘de laan’ uit gestuurd nadat gebleken was dat hij met Brown ook zakelijke activiteiten had ontwikkeld’, maar dat terzijde. (Dat ging over de periode dat Bas van Hout mijn Pr- man was, voor dat hij overliep naar Sam Klepper en John Mieremet)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=b9rGCXFJ5vg]

Maar waar Politie-informant Peter en Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout niet op hadden gerekend was dat Ron Ostrowski als volle Junk niet de beautycase vol gestouwd met kennelijk eerder in beslag genomen ‘ Vrakking-Cocaïne’ van de politie aan mij overhandigde, maar er zelf mee vandoor ging. Hij wist namelijk dat hij met deze laatste Judas handelingen zijn betalingen van Politie-informant Peter R. de Vries en Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout om mij in de val te lokken en verschut te helpen ten einde waren gekomen.

Evert Santegoed zat nu met een voorgedrukt Story-nummer dat niet meer klopte met de uitgezonden beelden. Van doffe sensatie leed hebben ze toen bij Story kennelijk dat gedeelte met de beautycase en dat ik daarvoor zou worden gearresteerd maar wit gemaakt.

Ik heb toen nog hemel en aarde bewogen om de scribent (was Bas van Hout) die het oorspronkelijke materiaal had aangeleverd aan Santegoed bekend te krijgen.

Zo liep ik Santegoed & freund bij toeval kort na die publicatie tegen het lijf voor zijn ‘Casa-De Schandknapen’ in de Reguliersdwarsstaat te Amsterdam en vroeg hem wie die zg. scribent/ bron was van het betreffende artikel. In No time stond de straat vol met ‘Pedo- politie’ kennelijk om hun ‘Cocaïne-informanten’ Santegoed & Freund te beschermen. Alsof zij een directe lijn hadden met de politie.

Ze beweerde dat ik ze een pistool op hun hoofd had gezet. Directe fouillering van mij ter plekke leverde echter niets op. De zoveelste Pedo-Story van kennelijk twee doorgesnoven valse nichten.

Uiteindelijk werd ik door een stuk of 20 politiemensen gearresteerd bij het Hoofdgebouw van VNU te Haarlem wegens bedreiging van Santegoed, toen ik daar om opheldering kwam vragen. Kosten nog moeite worden gespaard om deze soort van media informanten van justitie beschermen.

Nadien werd ik veroordeeld tot schuldig zonder Straf door de Rechter wegens bedreiging van Evert Santegoed. De Rechter begreep ook wel dat deze affaire stonk tot in de Pedo-Media-Hel. Toch zal Santegoed mij ooit zo snel als de bliksem de naam gaan geven van die scribent/bron ( Bas van Hout) als de tijd daar is, en die komt zeker………….!

Nu hoor ik dus jaren later dat Santegoed en zijn vaste Freund Robe Halewijn kennelijk kleine jongens uit elkaar lopen te trekken of het niets is en dat zijn vaste vriend kennelijk de Jet-Set-BN-ers cocaïne dealers is.

Dat heel BN- land (en de politie) er vanaf weet, maar hun kaken stijf op elkaar houdt en dat komt niet door kwaliteit van de cocaïne van Santegoed & Freund maar uit extreme vrees maatschappelijk volledig te worden vernietigd door de stijve ‘Pedo-Pen van Santegoed’ bij de Story, de Telegraaf en SBS-Shownieuws. Is dat feitelijk dan geen constante massa bedreiging aan de zg. BN-ers?

Nou, van dat laatste weet ik helaas alles af, want die Story Santegoed & Maffiajournalisten en Politie-informanten Peter R. de Vries & Bas van Hout affaire heeft mij sinds 1997 aantoonbaar meer dan miljoenen gekost. En die rekening staat nog steeds wagenwijd open!

Wat ik mij afvraag is wat ’Wakker Nederland’ van de Telegraaf en SBS er nu van vinden, dat zij kennelijk als het gaat om hun roddelnieuws (en ander nieuws is er niet) worden bediend door een ‘Schandknapenman’ als Santegoed.

Ik heb de Telegraaf c.s. schriftelijk om commentaar gevraagd, maar die zwijgen als het graf.