Panorama Frans Turbo(door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-Peter R. de Vries is weer eens totaal gewetenloos gebleken met zijn praatjes over de net overleden vader van Joran. Stuurt zelf zijn zoon naar Frans Meijer één van de Heineken ontvoerders in Zuid-Amerika, ‘Moordistan’ voor de gezelligheid.”Frans Meijer ontsnapte in 1985 uit het Pieter Baan Centrum in Utrecht en vluchtte naar Paraguay, waar hij in 1994 werd opgespoord door Pa R. de Vries, die ervoor zorgde – hij was toen nog een besnorde Panorama-verslaggever – dat hij uiteindelijk alsnog achter de tralies kwam. Het leek junior een ‘leuk idee’ om Meijer een bezoekje te brengen, toen hij eenmaal in de buurt was. ‘Ik wilde wel met hem op de foto. Had mijn vader ook grappig gevonden’.”Tuurlijk, eerst help je een niets ontziende gangster met een TBS-luchtje verschut voor 12 jaar en dan stuur je je zoontje n. b. op de thee in Zuid-Amerika naar de gangster die Papa De Vries 12 jaar de bak in heeft geholpen. Paraguay een land waar je lampen voor het minste geringste straffeloos worden uitgeschoten. En de Nederlandse Pers slikt zijn fake ontdekking van Frans Meijer tot de dag van vandaag voor zoete koek.

Alleen op mijn web-log kan je lezen hoe het echt is gegaan:

Turbo leugen (1),  Turbo leugen (2),  Turbo leugen (3)

En dan praatjes hebben over de vader van Joran…….. je moet maar durven.

Sextapes Peter R de Vries en Susan Smit.

Susan Smit in Pornofilm

Dan laat hij één van zijn meer ‘bekendere’ sletjes Susan Smit breed uit in de Pers zeggen dat zij hem één van de meest integere, intelligente man vind die zij ooit heeft ontmoet. Kan je nagaan hoe de rest van haar Loverboy’s in elkaar moet zitten.
Kennelijk valt de verkoop zwaar tegen van het laatste ‘boekie’ van Susan.
“Ik schrok me rot toen ik ineens in de Privé stond, met foto’s van een hotel waar ik met Peter R. de Vries zou zijn geweest. We zijn alleen een paar keer gaan eten. Mijn moeder zei nog: dat is niet slim.”

Vreemd als Peter toen een open relatie had waarom dat werd ontkend.

Maar wat ik al op mijn weblog schreef sinds 2007:

De Heks Susanne had zich ooit uit elkaar later trekken door Peter R. de Viezerik of omgekeerd.
Maar nu blijkbaar de verkoop-nood van haar ‘boekie’ aan de man is biecht ze na 3 jaar op dat ze een relatie had met Peter R. de Vries.

Wij waren ver voor de ‘bekentenis’ van Peter R. de Vries zijn vrouw en Heks Susanne in het bezit van filmbeelden met de verborgen camera hoe Peter & Susan & Monique T. te keer gaan.