PolitiefotoPeterRdeVries

Een ander kijk op de misdaad in het licht van Lex Naturae, ius naturale.

Kernzinnen:
“Ondergetekende is derhalve van mening dat hij geen fair trial krijgt zolang de AIVD weigert de status van P.R. de Vries en de betreffende anonieme getuigen en de bodyguard met ijzerstaaf jegens ondergetekende kenbaar te maken in deze.”(lees verzoek tot aanhouding)

“Het geheim van ‘de P.R. de Vries Tapverslagen’ en de dubieuze rol van o.a. de voormalig Officier van Justitie Fred Teeven. Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag, die wacht om af te gaan.”

Steve Brown verliest 1.950,000,- gld door strafwaardig en onrechtmatig gedrag van AIVD-Spion P.R. de Vries sinds 1997 tot heden. (lees bezwaarschrift)

Verzoek om aanhouding strafzaak zg. mishandeling door Steve Brown van P.R. de Vries.
Steve Brown verzoekt aanhouding van zijn Strafzaak van de vermeende mishandeling van P.R. de Vries bij de RAI op grond van de mogelijkheid dat P.R. de Vries afgeschermd en beschermd wordt sinds 1980 door de AIVD in dat proces.

De AIVD weigert Steve Brown inzage in zijn 25 jaar oude gekuiste dossier middels een brief d.d. 16 oktober 2009. Dat is toevallig de periode dat Steve Brown wekelijks bij het Hasj Kantoor kwam van Klaas Bruinsma en Thea Moear. Laat dat nou ook toevallig de periode zijn dat P.R. de Vries aka de Dildo-Man geregeld een hapje mocht mee pikken als hun Persagent in het Amstel Hotel aan tafel met Klaas Bruinsma aka Lange Frans en o.a. Charlie de Chileen.

Steve Brown is er dan ook van overtuigd dat de AIVD zijn Top-Spion P.R. de Vries beschermt door zijn weigering inzage te verstrekken in zijn dossier en eist nu dan ook middels een bezwaarschrift als nog inzage in zijn AIVD-dossier.

Het spreekt voor zich dat als het uitkomt dat de Staat der Nederlanden middels de AIVD-Spion P.R. de Vries al sinds 1980 de SBS kijkers en de Gerechtelijke macht in de maling nemen dat het een politiek schandaal zal worden die zijn weerga niet kent en minimaal de kop gaat kosten van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Guusje ter Horst.

Overigens berichtte Steve Brown al eerder over de mogelijkheid dat de Dildo-man in de klauwen van de AIVD zat sinds 1980 onder de Titel: “Een tikkende tijdbom onder politiek Den Haag.”

Noot
Spion op elke nieuwsredactie?
Volgens journalist Frénk van der Linden huist er op iedere nieuwsredactie in Nederland een spion, een informant van de AIVD. De journalist vroeg enkele jaren geleden zijn dossier op en kwam erachter dat een groot deel onleesbaar was gemaakt. Een collega van het blad De Tijd had de informatie destijds doorgespeeld naar de AIVD. In EénVandaag een gesprek met van der Linden en NVJ-secretaris Thomas Bruning.

Binnenkort:
Getattachment

Schokkend, gatmakkend, by John de Hol producties:

(Maakte Peter zijn NOS-gangstersletje Monique T. zwanger?)

Peter R. de Vries the Dutch Show reporter, who won a Emmy award got caught with a Dildo Up his Ass.

Met Hot Prinses Mabel, Susanne de Heks, Helene van Orgasme, Caroline , ‘het gangster sletje’, een huilende Peter R. de Vries. Sleutelgat journalistiek van de eerste orde. En beelden van diverse Godfathers waarvoor Peter R. de Vries werkte en nog werkt.

“Enfin, Peter R. de V. wordt doorgaans gezien als het boegbeeld van Neerlands mannelijkheid. En dat zint de schriele impotente Wim D. voor geen meter. Wat doet Wim D.? Hij klept de onrechtmatig verkregen correspondentie van enkele jaren terug van Peter R. de V. en een welbekende Hilversummer golddigster door aan een aartsvijand. Oude koeien die helaas voor Peter R. de V. kriebelen als luizen. Peter R. de V. blijkt een kennelijke voorliefde te hebben voor extreem hardhandige seks, met als happy ending het lozen van zijn puddingbuks daar waar doorgaans dat lichaamsdeel wordt gezien als een absolute uitgang.

lees meer bij zeikerdje