Ondanks dat mijn laatste boek "Criminele Schlemielen" nagenoeg door de hele media en in het bijzonder door de zg, misdaadjournalisten Gerlof Leistra, Marjan Huskens, John van der Heuvel, Paul Vught, etc. wordt geboycot weten de vakantiegangers op Schiphol mijn boek te vinden.

Criminele Schlemielen Numero Uno op Schiphol ondanks Maffia-Media Boycot.

Ako1_5 Ako2_2
(foto’s opgestuurd door een freund-noir.) 

Dat laat ik het zooitje zg. misdaadjournalisten, die gewoon ronduit behoren tot de bende van P.R. de Vries, zoals Koen Scharrenberg, Bas van Hout en Hendrik Jan Korterink maar buiten beschouwing. Die doen alleen maar valse aangiftes in opdracht van de Maffiajournalist P. R. de Vries bij de politie tegen mij of proberen mij te laten vermoorden middels volledig opzettelijk verzonnen kwaadaardige verhaaltjes over mij.

Daar in tegen berichten de zg misdaadjournalisten tegen de klippen op als er weer eens een Volksjongen tegen de lamp is aangelopen. Geheel vrij van angst berichten zij dan tot vervelens toe over deze zg. Topgangsters. Het kan niet op. Ze struikelen bijna over elkaar in de superlatieven hoe gevaarlijk en slecht deze Snode Volksgangsters wel niet zijn. Maar zodra er een boek van mij verschijnt, loopt het ze allemaal dun door de broek. Het is algemeen bekend bij deze lafaard-journalisten dat wie wel bericht over mijn boek(en) stand te pee op de John de Mol & P.R. de Vries Black List komt.

Ondanks deze beruchte Black List zijn er een paar journalisten zoals Stan de Jong, Bart Middelburg, Koen Voskuil en Crimesite en Dutch TV die de wel naar behoren berichten. Zij hebben dan ook de woede van ‘Boss John’ en ‘Coca-Peter’ menigmaal moeten ondergaan.

Boek_drugsbaronIk beschrijf deze boycot al in mijn boek “Durgsbaron in Spijkerbroek” dat in 1994 is verschenen. Zo’n boycot is geheel in stijl van de Maffia voor het leven tot de dood (of moord) er op volgt.

Ironisch dat juist de zg. misdaadjournalisten alle decennia lang naar de Pijpen dansen als het gaat om hun berichtgeving van de echte (Italiaanse) Maffia, maar dat zult u nimmer over lezen evenals niet over mijn laatste Boek “Criminele Schlemielen “ of in dit verband de eerste Nederlandse True Crime Documentaire: . “The Killing Fields Of Amsterdam “, Brrrrrrrrrrrrr.

Pas op voor Boss John de Mol en ‘Coca-Peter’ aka de mediahuurmoordenaar is het Nederlandse misdaad journalisten credo!