Flip Klopper Arnold Schilder
Amsterdam-Noir-De beruchte Internationale ‘four eyed gang’ heeft wederom zijn slag geslagen. Het gewone volk blijft reddeloos achter met hun lege banken.

Afgelopen week hebben Flip Klopper en Arnold Schilder de Nederlandse Bank op de valreep samen voor globaal 1.2 miljoen euro beroofd. Zij wisten met een geniaal systeem de bewaking, het stille alarm en de plofkoffer te omzeilen. Deze twee elite-gangsters staan in kleine selecte kring bekend als de ‘four eyed gang’. Niet te verwarren met de groep van de Neus, oftewel de bijnaam van Holleeder. Deze twee elite gangsters waren in het geniep mede schuldig aan de financiële criminele crisis waardoor de halve wereld is leeg geroofd om hun onnavolgbare Hedonische levensstijl te financieren.

Door de roof praktijken van deze elite gangsters verliest het gewone volk in rap tempo hun banen. Moeten zij o.a. twee jaar langer gaan door werken tot hun 67ste voordat zij met pensioen kunnen gaan en zich tot die tijd in leven houden met kleine criminaliteit zoals winkeldiefstallen.

Justitie zal zoals gewoonlijk als het gaat om de elitegangsters geen vervolging in stellen. De Chambre Deux houdt angstvallig zijn mondje dicht. Hun Gangleader Dr. A.H.E.M. Wellink is inmiddels zwaar beledigd dat hij en zijn laaielichters zo onheus worden bejegend in de media.

Deze ‘four eyed elitegangsters’ hebben laten weten met hun geroofde buit direct te stoppen met werken roven en dus niet tot hun 67ste door te roven met de pen. Zij gaan op hun luxe lauweren rusten.

Minister Wouter Bos (Financiën) de directe Capo di capi van deze twee ‘four eyed gangsters’ heeft zich „met ongelofelijk veel tegenzin (ahum)”neergelegd bij vertrek- roof- vergoedingen van 772.000 en 591.200 euro voor directieleden Flip Klopper en Arnold Schilder van De Nederlandse (Foetsie) Bank (DNB)

En ik zag afgelopen week met lede ogen en kromme tenen een Schlemiel met veel bombarie door twee agenten in de handboeien worden afgevoerd voor een winkel diefstalletje. Het was geen junk, maar een gewone eenvoudige vrouw van middelbare leeftijd. Haar gezicht was verwrongen van intense schaamte. Ik vond het schrijnend om te zien in de wetenschap dat lieden als Wellick en zijn four eyed elitegangsters als Flip & Arnold met hun uitgestreken aartsbrutale snoeten met de wet in de hand bijwijzen van spreken hele winkel ketens wegroven zonder ooit een dag in de cel te hoeven zitten. Totale minachting stralen deze ‘Wellick–elitegangsters’ uit voor de gewone door hun leeg geroofde werkende man/vrouw en de Strafwet. En het ergste is dat zij het zich nog kunnen permitteren ook. Welkom in de Straf de Arme maatschappij in Gangsters Paradise

Opmerking: Steve Brown Donderdag 2 april te gast bij het UvT Symposium “Wereldwijde (four eyed) Corruptie een bedreiging voor de democratie en P.R. de Vries een door justitie gedoogde maffia media hitman sinds 1980”