Bas van Hout liegt en bedriegt er weer op los in de zaak Malika K. Bas van Hout neemt zoals gewoonlijk weer Jan en alleman in de maling. Waar een zieke geest niet allemaal toe instaat is in Banana Nederland pulp medialand. Bas van Hout weet het weer eens voor de zoveelste keer te presteren dat bijv. Crimesite zijn leugens ongecontroleerd publiceert. Onbegrijpelijk dat een website als Crimesite die zich profileert als de misdaaddeskundige site van Nederland zich zo kinderlijk eenvoudig laat misbruiken. Maar veel erger daardoor mogelijk mensen geheel ten onrechte laat wegzetten  als verkrachter waar een kind bij staat door een kwaadaardige fantast van ongekende orde als Bas van Hout. 

De eerste Leugen: Bas van Hout beweert alle betrokken te hebben gesproken op Crimesite: "Panorama verijdelt moordaanslag op Malika K.(aroum)De Panorama komt deze week met ‘Het verhaal’ over Malika K. Bas van Hout heeft met alle betrokkenen gesproken in een zeer spraakmakende zaak die te maken heeft met drugs, moordaanslagen, liquidaties, roofovervallen, noem maar op. Het verhaal krijgt nog een heel lang én dik staartje, aldus Bas van Hout".

Nadat ik deze mail ontving:
Van:Jacques
Verzonden:donderdag 20 november 2008 13:21:51
Aan:jestelesto@hotmail.com

Maestro,

Ik heb een flink akkefietje met Bas van Hout inzake een Panorama publicatie van hem, waarbij nagenoeg alles manipuleert, verzint en verdraait. Bas kwam als ‘betrouwbaar’ over doch nu blijkt dat hij de ergste rioolrat is die er in Amsterdam/Zandvoort rondloopt. Heb jij al eens een aanvaring met hem geahd of zijn jullie 4 handen op 1 buik?

Antwoord Steve Brown:
Op 20 november 2008 15:09 schreef Steven Brown het volgende:

Beste Kerel,
Wat Bas van Hout en mij betreft heb je soms op de maan gezeten sinds 1994 tot heden. zie: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2007/07/bas-van-hout.html
Hoe dan ook ik ben zeer geïnteresseerd wat die Laffe hond nou weer heeft uitgehaald voor o.a. mijn komende boek: "Tijdperk P.R. de Vries- 25 jaar Maffiajournalistiek in Nederland."
Gr Steve

Ik heb direct onderzoek gedaan of Mohammed met Bas van Hout heeft gesproken Het antwoordt is 1000% nee. Daar is dus alweer de eerste leugen van Bas van Hout, die beweert alle betrokken te hebben gesproken. Dan gaat Bas van Hout verder in die leugens, c.q. fantasie expertische van hem en wordt er maar even zonder wederhoor Mohammed als verkrachter van zijn ex-vrouw met zijn kind erbij neergezet. Dan fantaseert De Bruine Rat ook nog even bij. Mocht dit laatste alleen al onomstotelijk onwaar blijken te zijn dan verdient Sanoma, Panorama en Bas van Hout op zin minst een extreem hoge boete , langdurige gevangenis straf.

Maar Bas van Hout minimaal levens lange uitsluiting van het beroep journalistiek.

Justitie en /of de politie zou onverwijld die kwaad aardige  Bas van Hout sprookje per direct moeten vervolgen wegens extreme opzettelijk smaad en laster. Maar het wordt nog erger. Volgens “de Ali”( een pseudoniem) is de huurmoord volledig door Bas van Hout zelf verzonnen. Deze ‘De Ali’ heeft dan ook inmiddels aangifte gedaan tegen Bas van Hout bij de politie te Amsterdam. Klein positief bijkomstigheidje is dan dat Crimisite tenminste ook niet meer door Bas van Hout misbruikt kan worden met zijn zieke leugens van verkrachting(en) en ‘de Allesweters’ en al die andere aantoonbare onzin als hij eindelijk in een gesloten inrichting zit.

Sanoma, Panorama en Crimesite zouden zich moeten dood schamen dat zij een zo zieke misdadige geest als Bas van Hout het platform geven met dergelijke zware beschuldigen als verkrachting en moord.

Wordt vervolgd want kennelijk verschijnt Bruine Bas van Hout met zijn leermeester ‘Coca Peter’ de Vries morgen bij de VARA bij "De leugen regeert". En ik heb mij inmiddels aangemeld als de onafhankelijke misdaaddeskundige bij de "Leugen regeert".

Uitgeverij Papieren Tijger: "Banken beroven mensen" vanaf nu te bestellen online en vanaf december 2008 te koop in alle spannende boekenwinkels! Lees over De Vries en zijn banden met de georganiseerde misdaad en de vrouwenhandel en justitie/politie.