Maf4 Maffiajournalist en politie-informant Bas van Hout reageert niet meer op mijn uitlatingen, althans dat stelde hij tegen de aanstormende misdaadjournalist Thomas H.G. Bakker.

Bas van Hout: “Ik weiger mee te gaan in zijn neerwaartse spiraal van rancune en malice. Evenmin wil ik me verlagen tot een niveau waar ik niet wil zijn. Ontkennen is een vorm van erkennen. En dat doe ik Brown niet als serieuze gesprekspartner. De problemen en frustraties van Brown en zijn uitingen daarvan laat ik bij Brown. Zolang hij niet serieus genomen wordt door politie en Justitie vind ik het best en wens hem verder veel succes.”

Tijdens dit interview heb ik Bakker uitgelegd hoe het zit met het filmpje van SBS, waarmee Bas van Hout als sinds 1994 schermt dat ik een beloning op mijn hoofd heb gezet en niet Bas van Hout. De feiten en omstandigheden die ik aanvoerde m.b.t. dat SBS- filmpje kon zelfs Bas van Hout kennelijk niet meer weer leggen. Dat is een unicum, een nieuws feit van ongekende orde. Bas van Hout kon geen leugens meer opdissen voor zijn stelling dat ik zelf die beloning op mijn hoofd heb gezet. Dat neemt echter niet weg dat Bas van Hout feitelijk aantoonbaar gewoon doorgaat met zijn bekende doorzichtige leugens, aangezien hij dan wel stelt niet meer op mijn beschuldigingen aan zijn adres te reageren. De werkelijkheid is natuurlijk weer een geheel anderen. Bas van Hout heeft bijvoorbeeld recentelijk als onvermogende een proces aangespannen tegen Uitgeverij Elmar op grond van wat ik over hem stel in “Killing Fields of Amsterdam” en “Steve Brown in Gangsta’s Paradise”. Daarnaast heeft hij ook weer recentelijk een klacht ingediend tegen Paul Vugt en het Parool, omdat deze mij citeerde dat ik stelde dat ik Bas van Hout beschouw als één van mijn komende moordenaars, en betrokken was bij mijn de eerdere moord aanslag op mij. Bas van Hout stelt dat zolang de politie en justitie mij niet serieus neemt hij dat ook niet doet. Waarom het hier werkelijk gaat is dat de politie en justitie nu juist Bas van Hout beschermd, omdat hij al god mag weten hoe lang als ‘zingende journalist’ stiekem optreed voor politie en justitie en dan mag hij best een moordje op Steve Brown uitlokken in Banana -Nederland.

Voeg dit artikel toe aan MSN Reporter