(door Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-In 1997 schrijf ik in mijn boek ” Zware Jongens” ,naar aanleiding van het gelijknamige Veronica programma ” Zware Jongens” dat ik presenteerde, een panorama-frans-turbohoofdstuk over de fake-ontdekking van De V(r)ies van Frans Meijer aka Fransie Turbo de bloedgabber van Cor aka de Flipper in Zuid-Amerika. Ik heb toen als enige precies geschreven hoe die fake ontdekking werkelijk is gegaan. Bij Pooier John en zijn hoeren Bitches De V(r)ies en “Bassie de clown” is de ‘waarheid’ gewoon te koop (link: Pers schaamte voorbij).
De hele Nederlandse Pers en die sufkonten van de Raad van Journalistiek en Vakbond van Journalisten hebben mij daarvoor af geserveerd als razende gek die hun grote ‘journalisten’ held ten onrechte in een kwaad dag ligt stelde.
Dat het SBS- Bavaria TV-publiek überhaupt ooit deze De V(r)ies Turbo-leugen voor zoete koek heeft geslikt is mij altijd een raadsel gebleven. Maar wat veel kwalijker is dat de zg. intelligente pers net zo als het SBS- Bavaria publiek nooit deze Turbo-leugen nader heeft onderzocht, hetgeen getuigd dat ze het verstand hebben van een walnoot en anders een stel lafaards zijn van het ergste soort. En nog steeds wordt deze Turbo-leugen van De Mol Bitch De V(r)ies klakkeloos door de serieuze zg .intelligente ( walnoten) pers voor zoete koek geslikt. De V(r) ies niet vreemd aan eigenwaarde noemt deze Turbo -leugen zelf zijn grootse scoop uit zijn carrière. En met dit laatste spreekt de V(r)ies wel effe de waarheid als notoire leugenaar, want dit moet wel zijn grootse en brutaalste Turbo- leugen uit zijn hele leven zijn geweest ,waarmede hij de hele Nederlandse volk heeft gepimpt en a passant de Nederlandse politie verschut zette als een stel imbecielen die in tien jaar niet Fransie Turbo hebben kunnen vinden en hij lekker wel.
De uitzending op zich als je hem bekijkt is feitelijke van een zo kinderlijke opzet dat Kuifje in Afrika waar alle Afrikanen nog dommer zijn dan een roetmop en hun lippen zo groot zijn dat je het gezicht niet eens kan zien van de Afrikanen nog geloofwaardiger is. Nogmaals dat de zg. intelligente pers deze klinkklare infantiele onzin-uitzending ooit ( en nog steeds) voor zoete koek heeft geslikt is om je dood te schamen.Zo pocht aartsbrutale Turbo leugenaar De Mol bitch de V(r)ies nog dagelijks op zijn persoonsverheerlijking site waarbij het rode boek van Mao Zedongin het niet valt bij deze Turbo-leugen:
“In 1994 behaalde De Vries ook een van de grootste ‘scoop’s’ uit zijn carrière. In Paraguay (Zuid Amerika) spoorde hij voor het weekblad Panorama de al tien jaar voortvluchtige Heineken-ontvoerder Frans Meijer, alias ‘Stekel’, op.”

Nu middels de Thomas Bijl-verklaringen is vast komen te staan dat de Mol- bitch De V(r)ies in overleg met Cor uitzending-kjes in elkaar draait waarbij los van de feiten en de waarheid de inhoud van te voren wordt gepland. In de Bijl verklaring bleek dat vooraf met Cor door de V(r)ies wordt afgesproken dat in dit geval De Neus onderuit moet worden gehaald en mogelijk zelfs voor een lange tijd de bak in geholpen. Was De V(r)ies en Cor wellicht van plan om weer eens zijn beproefde zg. verbogen camera in te zetten door de Neus voor de verborgen camera middels bijv. Cor of een andere ‘vertrouweling’ van de Neus criminaliseerde uitspraken te ontlokken? Net zo als bij mij. In die zelfde tijd zal Cor trachten de Neus te vermoorden. Of die geplande moord ook met de verborgen camera van De V(r)ies zou worden gefilmd wordt verder niet helemaal duidelijk. Dat zou pas een scoop zijn geweest en wat te denken hoeveel reclame -centjes dat zou hebben opgebracht. Een record qua kijkcijfers waar zelfs de wereldkampioenschappen voetballen niet tegen op kan. Hoe het ook zij: vast is komen te staan middels de Bijl-verklaringen dat de V(r)ies vooroverleg pleegt met Cor over wat de inhoud van een betreffende uitzending.

En dit laatste heb ik dus altijd al als enige gesteld over de zg. ontdekking van de V(r)ies van Fransie Turbo in Zuid- Amerika, de bloedgabber van Cor.

Deze De V(r)ies ‘scoop’ is gewoon de Grootse Journalistiek Rip van de vorige eeuw. Goed gepimpt Pooier John de Mol , De V(r)ies en Cor van Hout. Ga zo door komend seizoen bij je Maffia filaal SBS op kosten van de adverteerders.

In deel(2) Peter R. de V(r)ies Turbo-leugenaar zal ik een verkorte versie publiceren van het reeds door mij geschreven hoofdstuk in “Zware Jongens” over hoe die zg. ontdekking door De Mol-bitch De V(r)ies van Fransie Turbo in Zuid- Amerika werkelijk is gegaan.

Vraagje aan de Rabo -directie en de Raad van bestuur: “Bankiert” Maffiajournalist en politie-informant De V(r)ies ook bij jullie net zo als zijn Pooier John?

Lees hier de grootste oplichting artikel ooit van Panorama in vereniging met politie informant Peter R. de Vries.

Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd.